KENDURI SUSHI DIMALAM HARI


Assalamualaikum

KENDURI SUSHI DIMALAM HARI | helo! hi! ya ampun rindu sangat kat blog saya yang dah lama saya abaikan ni haha :3 taksangka boleh hilang mood teruk sampai mana ni tau, nak bukak blog malas gila sebab something bad happen heh. nak update entry tapi takdak mood nak menaip, duk habiskan masa tengok drama lama lama kat tv3 hahaha! doakan mood saya datang kembali menyapa sebab saya rindu sangat nak merepek kat blog ni.

KENDURI SUSHI? 


jadinya ceritanya begini, semalam sha ke Jitra dan adik sha cakap nak ke Aman Central maka sha dengan gembira hatinya suruh di belikan sushi, sebab teringin (tapi sekarang tak teringin dah huwaaa) sha ingatkan dia tau la nak beli mana sedap mana tak kan. punya lah pecayakan dia sekali dia bawak balik, ha ambik


masa tengok benda ni sha dah terkejut dah tapi bersangka baik kot kot onigiri tu dia letak sekali so dia makan ruang dalam tu, pastu tengok dalam plastik ada onogiri ha ha ha ha ha terus macam adik aku ni beli apo bondo lah eh! sekali tengok ha ambik hang! nak sangat makan sushi kan hahahahaha makan la, makan sampai kenyang :(

(maaf takdak gambar yang menarik)

sha macam ya Allah apani hang beli apa? dia cakap kaklong kata ambik serba satu HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA ya Allah kenapa lah dengan adik aku ni T.T sha memang la suruh dia ambik serba satu tapi sha dah tanda dah kat gambar send! dia cakap dia takperasan ok sis stress -_- dah pulun makan semalam tapi tak habis jugak, ha macam mana simpan peti ais la. idk la okay ke tak kalau simpan dalam peti ais kan, tapi pagi tadi makan masih ok, tak busuk tak apa -_- ya Allah menyesal suruh dia belikan haih


tetiba tadi dia send resit hahahahahaha see? dia habiskan almost RM 40 untuk sushi aiyooo. apa pikir nak buaat kenduri ke apa adik aku ni

okaylah bye >< p/s kalau nak suruh lelaki beli barang kena bagitau sejelas jelasnya



18 comments:

  1. TAK BERAPA SUKA MKN SUSHI ..NASI JER HEH..HEH..

    ReplyDelete
  2. Wahhh... lama dah tak bersushi. Happy bersushi hihihi

    https://safienatidlywinkle.com

    ReplyDelete
  3. haha,,kelakar jelah..tapi best jugak pekena sushi malam2 ni,, nikmat makan sebelum tidoq

    ReplyDelete
  4. kita suka onigiri tu. Sedapppp! Hehehe

    ReplyDelete
  5. amboi...meriah nya ngan sushi....

    ReplyDelete
  6. Hahaha.. Gelak akak tengok gambar sushi tu.. Lelaki, lurusnya lain macam.. Kena terangkan dengan sejelas jelasnya kalau suruh mereka beli barang..

    ReplyDelete
  7. Memang kenduri sushi nampak gayanya. Nasib baik bangun pagi Sha tak cakap Jepun heheheh

    ReplyDelete
  8. kak liez tak suka sgt sushi tapi boleh la makan sebiji dua ..
    tapimmg kan klau sushi lover boleh makan sushi byk betul

    ReplyDelete
  9. perghhh banyak gilosss! hahahaha. saya jenis tak suka sushi tapi bg yang jenis sushi lover, mesti bersinar sinar kalau sushi banyak macam tu hehhee

    ReplyDelete
  10. Om suka giler dgn sushi. Rasa nak makan tiap tiap hari tapi syg too expensive

    ReplyDelete
  11. favorite nii tapi boleh makan dalam 4 -5 pcs jer tak la mcm kenduri tu hehe...kalau anak Umi yg belajar kat Jitra tu..kalau dia nampak sushi memang tak pernah dia tak beli..

    ReplyDelete
  12. Mak aih. bestnyaa tgk sushi banyak mcmtu. hehe. huuu mengundang sgt.

    ReplyDelete