KEK COKLAT 3 TOPPING RM10


Assalamualaikum

KEK COKLAT 3 TOPPING RM10 | Hi korang! selamat berhujung minggu dan selamat bercuti sekolah kepada yang masih bersekolah. sha ni duk menghitung hari nak bercuti tapi malangnya selasa masih kerja T____T walaupun halfday tapi rasa macam takbestnya sebab semorang dah cuti kat rumah ni hahaha :3 berbalik kepada tajuk di atas, harini benda yang sha mngidam dah dapat yay! (tak pregnant ok :p)

KEK COKLAT TIGA TOPPING

Hari ahad ke isnin lepas entah, sha ada PM akak kat FB ni, sha ni sekarang banyak makan betul la -_-banyak makan tapi makan takhabis hahaha eh macam tu :p sha cakap nak order kek, pastu dia kata ada COD khamis, jumaat tapi sha sengaja cakap kalau sabtu boleh tak, dia cakap boleh yay! jadinya tadi dalam pukul 11 dia ada pn cakap nak cod dalam 30 minit lagi, sha dah excited kemain dah hahaha 

sisi atas bekas

jadi inilah rupa kek yang sha beli tu, menarik bukan hahahhaa ala cakap je menarik ok :P sha mula mula tengok kat FB pun memang terliur gila. sebab tu terus order ha

sisi tepi bekas
.
korang nampak tak cream dia macam mana? nak nangis sha tengok tadi tau (jk jk) harus ku bilang wow gitu? sha dah la hantu cream sejak dulu kala lagi :p

HONEST FEEDBACK : 7/10 sedap!!!!!!!!!!!! dan murah pulak tu tapi sha taksuka kek coklat tu sebab rasa macam taksedap sangat hehehe


23 comments:

  1. terliur tengok kek tu, nampak sedap sangat XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha same goes as me masa tengok gambar kat FB akak tu

      Delete
  2. Nampak tempting keknya pun. Harga pun murah ja. Btw akak followed blog ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe tu yang terbeli tu sebab gambar cantik :p yay thnkyou <3

      Delete
  3. Berbaloi dengan harga.. menarik bila dia buat 3 toping macam nie..

    ReplyDelete
  4. menarik, nampak cantik! harga pun ok la sebab topping dia pun tebal kan

    ReplyDelete
  5. wow kecur air liur tgk kek tu.. hye,singgah dari http://hanahhuzairi.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. sha tengok balik pun rasa nak order semula hihi

      Delete
  6. Ai hantu kek juga.. Tapi sekarang nak kawal-kawal makan tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. samalahhhhh duk kawal jugak tapi asyik terbabasss

      Delete
  7. wah...sedapnya kek tu. Akak pun masih bekerja sampai selasa...tp ingat selasa nak half day aje.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap topping je hehehehe, sha halfday jugak ehee

      Delete
  8. wahah meriahnya hehe. btw, done follow #867

    ReplyDelete
  9. Terliur tengok kek tu sha. Dah lah tgh pose. Hehe. Kalau dekat boleh kak ana cuba juga.

    ReplyDelete
  10. alaaa..nak order nun kat utagha..klu kat KL dh order sebekas dua ni...

    ReplyDelete
  11. murahnya..sekali 3 topping tu..bagus gakkan boleh rasa serba sikit..

    ReplyDelete