TRYING OREO THINS : TIRAMISU & LEMON CHEESECAKE


Assalamualaikum

TRYING OREO THINS : TIRAMISU & LEMON CHEESECAKE | Hi korang! semalam saja singgah kedai sebab ada benda nak beli tapi terjumpa satu benda yang nampak sedap ni, terus takbeli benda lain hahaha padahal maklamat utama nak beli benda lain, eh eh


taktau lah kenapa nampak menarik sangat dua ketul ni hahahaha dan sha taktau pun benda ni wujud. actually semalam ada 3 perisa - tiramisu, lemon cheesecake dan vanilla. tapi takbeli pun yang vanilla sebab kureng suka kalau biskut vanilla ni, kalau aiskrim vanilla suka la.


OREO THINS ; LEMON CHEESECAKE

OREO THINS ; TIRAMISU

packaging dalam kotak, suka sangat buat macam ni 

nipis tak uolls? yang ni perisa tiramisu

sisi tepi 

sha takdak masalah pun dengan makanan ni, yang tiramisu tu memang sedap. yang lemon cheesecake tu takboleh go lah, rasa lemon kuat sangat. takdak rasa cheesecake pun :( sha suka jugak yang peket dalam tu, bagusnya buat peket gitu kan, senang nak bawak gimana mana takdaklah kena angkut sekali kotak tapi kalau uollls nak tau sekotak oreo thins ni RM 3.75 &&&& tak worth ok? baik ambik yang biasa tu je. ni sebab teringin nak rasa je. packaging dia pun cun sebab tu tertarik.

ps ; sorry gambar tak clear sebab dah malam baru smpai rumah dan ambik gambar, lighting tak cantik.










6 comments:

  1. jemput singgah ke blog saya
    https://nurulnajihah38.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. yg thin ni tak puas sangat makan hehe

    ReplyDelete
  3. nampak macam sedap ni,tapi kalau manis sangat,akak tak boleh nak telan pulak

    ReplyDelete
  4. Akak tak suka tiramisu.. Vanila sedap.. lemon cheese tak rasa lagi.. tapi memang tak berbaloilah nak beli.. kikiki

    ReplyDelete
  5. nanti nak try la yg tiramisu tu..hihi

    ReplyDelete
  6. sedapni. nak try nanti :)

    ReplyDelete