PTT OUTDOOR FOLDABLE TRAVEL BAG MEMANG THORBAIK!


Assalamualaikum


PTT OUTDOOR FOLDABLE TRAVEL BAG MEMANG THORBAIK! | Hi, apa khabar semua? selamat berpuasa hari yang ke 18, pejam celik pejam celik dan nak masuk fasa ketiga bulan ramadhan kan? kejap je masa berlalu. macam mana dengan persiapan hari raya? baju dah? kasut dah? ehhh kejap! beg balik kampung dah beli ke? haaaa harini sha nak kenalkan dengan korang satu beg yang cun melecun dan sangat jimat ruang.


Exclusive Suede Foldable Travel Bag ni nampak je kecik bila dilipat tapi ukuran dia : 350mm x 450mm memang muat sangatlah kalau nak isi baju baju raya untuk dibawa balik kampung nanti. kalau untuk bawak pi bercuti 3h 2m pun ok sha rasa.


KENAPA KORANG KENA ADA TRAVEL BEG NI?

→ kalis air (sesuai sangat dengan orang yang jenis takbehave macam sha hahaha)
→ jahitan yang sangat kemas (so korang takpayah risau kalau tiba tiba tali beg putus ke apa ok)
→ kapasiti : 32L 
→ mudah untuk disimpan (korang hanya perlu lipat dan simpan, jimat ruang)
ada 4 warna menarik ( Blue, Dark Grey, Light Grey, Orange )


percaya tak sha pi langkawi haritu guna beg jenis ni je hahaha tapi kecik sikit, yang ni besar awak! memang sangat sesuai nak buat beg balik kampung ataupun travel mana mana. sha dah siap isi bantal smiley sha yang besar ni untuk bawak balik kampung, itu pun masih ada ruang untuk letak baju - kasut - tudung dan sebagainya. nampak tak besar dia macam mana?


ni cara cara untuk melipat beg ni, so bila dah takguna boleh lipat dan simpan elok elok, jimat ruang. sha taktau la orang lain macam mana tapi sha memang suka jenis yang jimat ruang ni sebab bilik sha memang dah takdak ruang sangat hehe nanti bila nak guna bukak dah terus boleh guna. ni kalau beg besar besar pastu takboleh lipat jadi makan ruang pastu mula nak sakit mata tengok hehehehehe

BERMINAT DENGAN TRAVEL BAG DARI PTT OUTDOOR?

korang boleh dapat travel ni di website pttoutdoor.com (link below) & travel bag ni berharga ONLY RM 35 dannnnn korang boleh dapat diskaun RM5 dengan gunakan kod ni ( RAYA5 )



Untuk maklumat lanjut mengenai outdoor Gears in Malaysia  :




** this is a sponsored post but all opinions are mine

19 comments:

  1. Nampak cantik dan menarik aje beg nie.. Ruangannya pun nampak besar..

    ReplyDelete
  2. i cannot la when it comes to the word outdoor. used to be an outdoor person and love portable and foldable begs. basically all the things for outdoor excites me. haha

    ReplyDelete
  3. Harga best, bentuk pun stylish. Hrp2 sempat dpt sblm balik kampung mggu dpn. :D

    ReplyDelete
  4. nampak cool & style beg ni..

    http://aerillhassan.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Not bad sebab kapasiti dia 32 L

    ReplyDelete
  6. besar jugak beg tu.senang lah nak balik kampung nanti.

    ReplyDelete
  7. Lawa lawa pilihan warnanya tu😍
    Sesuai lah bawa travel, nak bawa balik kg ke kan

    ReplyDelete
  8. Best pula kak ana tgk beg ni sha. Sesuai nak bawa g travel ni. Mudah lipat dan bila buka besar ruang dalam tu.

    ReplyDelete
  9. Bagus ada beg macam ni. Mudah nak simpan.

    ReplyDelete
  10. besor dia punya space. ok sangat tu

    ReplyDelete
  11. Sama la sha..k.fiezz pun suka beg yg boleh lipat2 macamni..sbb nak simpan dlm bilik sebiji besar ni tak ada ruang sangat...crowded dah dengan brg2 sedia ada..cun la klu dpt beg ni...

    ReplyDelete
  12. Sama la sha..k.fiezz pun suka beg yg boleh lipat2 macamni..sbb nak simpan dlm bilik sebiji besar ni tak ada ruang sangat...crowded dah dengan brg2 sedia ada..cun la klu dpt beg ni...

    ReplyDelete
  13. Sama la sha..k.fiezz pun suka beg yg boleh lipat2 macamni..sbb nak simpan dlm bilik sebiji besar ni tak ada ruang sangat...crowded dah dengan brg2 sedia ada..cun la klu dpt beg ni...

    ReplyDelete
  14. Boleh lipat dan bila buka, boleh tahan besar. Baguslah beg ni.

    ReplyDelete
  15. best la beg macam ni. besauuu dan luas. mesti best sumbat baju banyak2 hahahaha

    ReplyDelete