GANTUNG THE SERIES BEST KE?


Assalamualaikum

GANTUNG THE SERIES BEST KE? | Hi, sekarang memang banyak yang bercerita pasal Gantung The Series kan? tbh sha takpernah ambik tau pun pasal buku FIXI sebab sha bukan seorang peminat buku hehe tapi sha tau la tentang kewujudan buku tu, cuma tak ambik kisah setiap tajuk tu. tapi buku FIXI cantiK! kiranya sha memang taktau pun mula mula yang cerita Gantung ni adaptasi novel. dorang adaptasi dari novel Fixi - Gantung by Nadia Khan


cerita Gantung ni menggabungkan pelakon Malaysia dan Indonesia, dari kiri : Gita Sucia, Hafeez Adam, Ikmal Amry, Randy Pangalila, Brandon Salim dan Mentari De Marelle. and my favorite one is Ikmal Amry! hahaha dia comel gilaaaaaa aaaaaa please T__T

mula mula tengok cerita ni (walaupun masih takhabis) eee apani cerita ni pasal seks bebas kan, rasa macam perlu ke tak ni nak tengok. diselitkan dengan cerita cerita seram, bayi kepala berpusing tu, terus sha bukak lampu bilik fuhhh. mula mula tu nak ambik feel lah, tengok dalam gelap macam kat cinema, ha sekali nak terjerit ko. 

okay... sha tengok cerita ni secara haram jugak, download dari telegram hahaha dan sekarang sha nak download semula dah takboleh :') dah la episod 14 takboleh bukak huwaaaaa. nampaknya kena tunggu official punya keluarla sebab dengar cerita yang kat fb pun habis dah diblock hahahahaha.

so far dah 13 episod sha tengok ni memang best. sebab cerita ni lain kot. asyik bercinta dengan anak dato' je kan, why not ada cerita macam ni biar terbuka sikit minda masyarakat gitu :p tayangan di Malaysia pun masih taktau bila. hahahaha nanti konfirm kena tengok dari awal, sha ni bukan nak ingat saya kalau dah lama lama *tepuk dahi

 oh ya kalau nak tau, sha download cerita Gantung The Series kat sini → https://t.me/AhmadFaibersChannel


hi rayy hahaha okbai

14 comments:

  1. Join grup movie telegram uh eh..akak pun join tapi citer seram memang tak donlod..takut...hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. banyak jugak channel yang ada. haha takseram sangat pun kak

      Delete
  2. wah, macam menarik je, btw citer kartun ada tak dekat group tele tu ?

    ReplyDelete
  3. aida x tau plak pasal citer ni, shafyqah.
    tapi kenal la ikmal tu. dia masuk program hero remaja tu kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab belum masuk malaysia kot, hehe pasal ikmal tu taktahu lah, minat dia sebab drama ni jelah

      Delete
  4. Akak pun tengah cuti nie..boleh la layan cite nie..menghabiskan masa..☺️

    ReplyDelete
  5. Ada bava review tentang siri ni. Rata2 kata best jln cerita dia. Mcm boleh tgk je nanti.

    ReplyDelete
  6. Haha ramai yang tengok secara tak halal ni hehe. Ika teringin nak bca buku gantung ni. Nak kena mencari ni hehe. Tapi semua review cakap cerita ni memang best.

    ReplyDelete
  7. Belum tengok lagi tapi cam best je

    ReplyDelete
  8. Versi halal dah keluar katanya..cuma cam tak de promosi sangat..

    ReplyDelete