ENTRY BLOG DI COPY PASTE?


Assalamualaikum

ENTRY BLOG DI COPY PASTE? | Hi, salam jumaat semua :) tengah makan tengahari tadi tiba tiba dapat satu messenger dari pemilik ASHRINFOOD yang menyatakan ada someone yang copy paste blogpost sha mengenai Sandwich dari Ashrinfood. sha pun macam pelik jugak haha, takdaklah femes mana pun blog sha ni, macam mana dia boleh jumpa kan siap copy paste pulak tu , korang boleh baca entry sha pasal sandwich tu :-


dan owner ASHRINFOOD ada buat entry pasal copypaste ni → AySandwich Totally Copypaste ASHRIN FOOD. kot ya pun nak meniru janganlah sampai ubah "sha" ke "sis" je hahaha kurang asam betul penat sha mengarang walaupun pihak ashrin food dah bagi details. 


malas nak membebel tengahari macam ni, korang nilai jelah sendiri~

okbai

7 comments:

  1. geram kan kalau bertemu dgn kaki kopipaste ni. Kita penat mengarang dia sesedap je ctrl c + ctrl v.

    ReplyDelete
  2. adududu.. ni menandakan blog sha dah famous.. ^^ buat jangan orang boleh copy..

    ReplyDelete
  3. la..senang betul keja dorang kan..c&p je..tak boleh buat aduan ke Sha..

    ReplyDelete
  4. Wow tak bermoralnya orang yang copy paste hasil usaha orang lain ni.

    ReplyDelete
  5. Eeeeii kuangsamm betul. Kalau ika, ika pun mara org copy paste entry haih. Penat kot perah idea buat ayat

    ReplyDelete