AZAM 2017? YAY OR NAY?


Assalamualaikum

AZAM 2017? YAY OR NAY? | selamat petang! sedar tak sedar tinggal lebih kurang 10 hari lagi sebelum masuk tahun baru. cepat sangat rasanya dah hujung tahun dan macam takpercaya tahun depan dah 22 tahun hahaha rasa macam baru semalam ambik result UPSR haha :p so setiap tahun mestilah kita akan tanamkan azam kan? 


dan semestinya azam setiap tahun yang masih tak berjaya sehingga sekarang adalah azam nak kurus T_T hello makanan??? kenapa semua mesti sedap? kenapa semua mesti murah???? hello stress sis kalau macam ni hahaha so salah satu azam 2017 (dan 2016 2015 2014 2013 2012 2011 2010 2009 2008 dan sebelumnya) adalah nak kurus muahaha tapi tak berjaya! ✖

be a better person day by day. ok takcakaplah diri sendiri baik kan, tapi diri sendiri so kita memang boleh rasa lah yang kita semakin hari semakin berubah kan? walaupun takdak perubahan drastik tapi setidaknya berubah jugak. ✔

takbuang masa dan membazir. tak membuang masa tu rasanya dah takdak kot sebab sha rasa masa sha sentiasa terisi haha tapi bab membazir tu masih! kalau jumpa benda comel nak beli, kalau benda yang dah lama bekenan nak beli walaupun dah takrasa berguna. ✖

setakat ni ja azam yang sha ingat haha sepatutnya kena buat list ni tapi takpa takpa, next year kita buat list hehehe so macam mana dengan azam korang? yay or nay?

6 comments:

  1. Azam nak diet tp selalu ke laut. Makin berat je rasanya. So kita bawa lah azam ni ke tahun depan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha setiap tahun azam sama takberuabah adalah azam nak kurus

      Delete
  2. Azam ni awal tahun ja ingat pastu masuk bulan ke 2, lupa habis semua hahaha

    ReplyDelete
  3. azam k.fiezz carry forward ke 2018..hehe..tapi bukan nak kurus..haha

    ReplyDelete
  4. Azam Kak Sue tak tau lah, banyak sangat nie.. hahaha.. harap tertunai lah semua azam tahun depan, aamiin ya rabb..

    ReplyDelete
  5. Ada je azam yg x capai lg...carry fwd tahun dpn..hehehe..

    Done follow

    ReplyDelete