EH! ADA ORANG PUJILAH


Asslamualaikum

EH! ADA ORANG PUJILAH | sha dengan kawan baik sha memang suka hantar selfie kat group whatsapp kitaorang. biasalah masing masing jauh kan kalau bershare share selfie mana tau dapat mengubat rindu dijiwa hahaha so pagi tadi sha ada lah send selfie kat group pastu one of my bestfriend puji kita uolls. kembang setalam lah kita hahaha 


dekat instagram pun sha dah jarang post gambar selfie sekarang, kalau ada tu semua gambar lama lama hahaha sebab confident level nak berselfie dah kurang. muka teruk kan sapa je suka nak tayang hahaha malulah 


gambar kat atas ni sha guna b612 tau hahaha tapi jelas kelihatan Encik J -_- sha dah la hari hari jumpa orang. dan paling teruk kulit muka sha kusam gila. sumpah sampai menyampah nak pandang cermin. muka nampak sedih je sentiasa hahaha nak selfie pun macam takcantik la huwaaaaaaa tapi sha adalah guna beberapa skincare baru baru ni, taksangka pulak ada perubahan.


sekarang bukan 100% dah okay tapi semakin okay, pori pun nampak takberapa nak nampak sangat, parut pun dah kurang jelas, muka pun dah tak kusam. alhamdulillah, beriya sha selfie tadi tau hahahaha. sha rasa nak share skincare yang sha guna, ada yang nak tau tak? ✋



14 comments:

  1. Teruskan dengan regim penjagaan wajah sekarang sebab makin elok. Bukan mudah kan mencari produk yang sesuai dengan diri

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes. lepas ni malas dh nak try test apa apa produk haha kang takut teruk balik

      Delete
  2. Jerawat dan perempuan memang umpama musuh ketat kan...

    ReplyDelete
  3. waaaaa.. share lah! nak tahu jugakkk. hehe

    ReplyDelete
  4. Share la. Mana tau ada readers kat luar sana hadapi masalah kulit muka yang sama. Boleh dorang try produk yg bagus tu, hehe

    ReplyDelete
  5. wah cepatla share pakai skin care apa. Kinah pun tengah banyak jerawat memnbiak aritu. Harap kurang la lepas ni.

    ReplyDelete
  6. kadang pujian itu pemangkin untuk kita terus berusaha :)
    hehehe.

    ReplyDelete
  7. betul kalo dah jumpa yang serasi dengan kulit baik teruskan.

    ReplyDelete
  8. Pleaseeeeeeeeee share your skincare product and routine. Ira pun ada masalah yang sama macam Sha, sejak setahun lalu tak tahu mana silap 😭

    ReplyDelete
  9. Wahhh betul lah. Makin cantik kulit sha. Ramai ni yg nak tau sha pakai skincare apa ni.

    ReplyDelete