ASYIK TENGGELAM TIMBUL JE


Assalamualaikum

Bersua kembali di blog hahaha banyak hari jugaklah tak update blog. sha tengah try hard nak manage masa nak berblogging dengan konsistennya tapi still takboleh. asal nak berblogging je internet slow lah nak upload gambar takboleh lah tiba tiba rasa bilik berselerak lah tiba tiba rasa nak kemas rumah lah tiba tiba rasa nak tidur lah hahaha banyak betul dugaan nak dapat taip satu entry pun. 


kalau sebelum ni sebelum sha mulakan kerja sha, sha akan sedaya upaya untuk buat satu entry (kat tempat kerja) tapi hujung hujung tahun ni makin busy pulak haha sampai kadang kadang nak bukak fb pun taksempat uolls. dengan stress tempat kerja, stress takdapat buat apa sha buat hahaha T.T sekarang nak dapat taip satu entry punyalah susah tapi gigih jugak nak join giveaway semua :p nanti kalau dah beli phone baru insyaAllah sha rajin update blog (aminn!) doakan sha murah rezeki haha sebab tengah gigih kumpul duit ni haha, see u!

3 comments:

  1. tulis lah benda yang simple-simple je. kalau ada masa terluang dan idea terlebih-lebih, cuba schedule entri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hsritu ada buat tapi bertahan kejap je haha

      Delete