ALOR SETAR DAH ADA FAMILY MART!

Assalamualaikum

ALOR SETAR DAH ADA FAMILY MART! | Hi! Lama rasanya tak balik alor setar, last balik masa raya puasa haritu je pastu hujung tahun pulak baru nak balik aaaa cedih! Rindu kampung halaman :(

ALOR SETAR DAH ADA FAMILY MART!

Tadi tengah belek belek facebook masa niaga, eh ternampak posting yang Alor Setar dah nak ada Family Mart dan dorang tengah cari pekerja haha! akhirnya kan! selama ni kesian cousin asyik tengok saya makan kat family mart tapi bila balik kedah takde pulak family mart nak bawak dorang.


Tapi saya tertanya tanya jugak kat manalah lokasi FM ni nanti, harap harap dalam aman central lah haha senang nak singgah situ je tapi takut pulak kang penuh manjang, ah tak kisah la memana pun, jangan balik kampung nanti dah ada FM, takpayah la singgah petrol pump yang sebelum masuk kedah tu dah semata nak bawak balik makanan FM ke kedah hehe

Jawatan kosong Family Mart Alor Setar

Btw korang suka ke FM? kalau saya ke FM mesti nak beli aiskrim takpun onigiri hahaha walaupun harga agak kencang tapi dah situ je senang dapat kan :p lagi satu baru baru ni saya try roti dari FM, fuh sedap lak ai! nanti saya review bila berkesempatan hehe

Ok tu jelah nak kabo! tak sabar nak balik kedah hehe


Post a Comment

0 Comments