Tuesday, 21 June 2022

GRED BLOG DARI C KEPADA A?? TAPI...

10 comments

Assalamualaikum

GRED BLOG DARI C KEPADA A?? TAPI... | Hi. sejujurnya saya menyesal tukar theme blog saya yang sebelum ni, entah hantu apa yang merasuki diri ini sampai pi tukar theme padahal dah elok, kemas tersusun semualah!

GRED BLOG DARI C KEPADA A?? TAPI...

kononya bila dah ada mood balik nak berblogging bolehlah tukar theme supaya lagi semangat nak menulis, kononnya.. malangnya lagi malas! haha blog taj berupadate tu satu hal, PV jatuh merudum satu hal. dah jadi pening kepala pikir kedua dua masalah ni :3 harini tukar lagi theme tapi ada lah sikit berita baik iaitu gred blog.

sebenarnya saya taktahu sejauh mana kesahihan gred blog ni hahaha tah dia main bagi je ke saya taktahu lah tapi theme sebelum ni, saya dapat gred C hahaa iye puas jugaklah alter sana sini tapi masih sama :3


jadi harini saja saja tukar theme dapatlah pulak gred A. nampak macam semua cun kan? tapi tak jugak, entahlah takpuas hati tengok font blogpost ni, kecik ya amat :3 saya yang umur 18 tahun ni pun dah merangkak baca macam manalah suami saya yang umur 80 tahun tu nak membaca nanti haha!


jadi korang ada suggestion tak? patut tukar theme ke atau gigih mencari coding untuk font? huhuhu


10 comments:

  1. Saya yang baca ni cun pula saiz font ni. ok clear baca.. mungkin beza view beza nampak agaknya

    ReplyDelete
  2. Kalau baca pakai phone masih ok. Taktahu laa kalau pakai lappy mcm mana

    ReplyDelete
  3. eh kita buka kat laptop kita, nampak font dah OK je ni... takde la kecik or besar... mmg just nice je mata memandang... tp tak pasti orang lain :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke kak ret? maybe mata saya ta ok kot huhu

      Delete
  4. akk baca ok je.. xsakit mata memandang.. hehe

    ReplyDelete
  5. saya baca blog guna laptop.. saya rasa font lagi cun kalau tukar warna hitam kot.. lagi clear hehehe

    ReplyDelete
  6. nampak ok jer dari PC ni Pikah...cun jer font tu. Wow dari C jadi A..terbaik tuu

    ReplyDelete
  7. OM pun baru jugak tukar semula template lama, sebab template baru tu drop tak smpai 1k pun sehari pv

    ReplyDelete