DAH KENA SAMPUK DEK GAME KAT SOLITAIRE.ORG

 Assalamualaikum

DAH KENA SAMPUK DEK GAME KAT SOLITAIRE.ORG | Hi korang! sejak sejak selesai majlis haritu, saya memang banyak luangkan masa dengan tablet je sampai suami tegur hahahaha! dia ingatkan saya layan kdrama padahal fokus bermain game kat Solitaire.org! masa mula mula bukak website tu ingatkan tu website main j*di hehe rupanya tak! banyak game best best kat situ, bolehlah buat hilang letih dan stress daripada main game berat berat kan


DAH KENA SAMPUK DEK GAME KAT SOLITAIRE.ORG

Bila bukak je website Solitaire.org terus berpinar pinar mata ni nak memilih mana satu game yang berkenan di hati 😂 macam biasalah saya memang suka game yang santai santai dan tak memeningkan kepala so "Match 3" sentiasa menjadi pilihan saya hehehe



Match 3 ni pula terbahagi kepada beberapa game yang lain iaitu : 

✨ Candy Fiesta
✨ Candy House
✨ Same Game
✨ Treasure of Atlantis
✨ Zuma Ball
✨ Zuma Legend

Mula mula saya try main “Zuma Legend” kekonon dah terror sangatlah sebab tu kan game zaman budak budak dulu hahaha mainlah saya dengan bangganya ehhh kalah 🤣




Terkekek kekek suami saya gelak tengok saya kalah game ni 😂 game mudah pun kalah ke dia cakap hahaha terus saya maleh nak main game ni, tukarlah game lain 😂🤣 yang lagi mudah dan tak mungkin kalah! Ehh yakin lagi tu 😆




Game ni memang kegemaran saya lah, kalau dulu sampai tak tidur tidur main game ni sebab takpuas hati selagi tak menang, dah menang takpuas hati lagi, nak lagi ke next level! Kesudah tak tidur sampai ke pagi melayan game hehe adik adik yang masih skolah jangan tiru ye 🫶🏻

Yang saya suka pasal Soltaire.org ni sebab takde ads! Tak serabut nak klik mana mana pun. Pastu laju je website ni tertindak! Tapi kan kalau ada app mesti lagi best hehehe ✨ sekian perkongsian saya, korang kena try main! Banyak game kat sini 🫰🏻



Post a Comment

1 Comments

  1. hahaha games online camni memang khayal la kan klu main :D
    eh lama x nampak awak bersiaran

    ReplyDelete