FIRST TIME BELI BARANG DARI INDONESIA MELALUI SHOPEE!

12

Assalamualaikum

FIRST TIME BELI BARANG DARI INDONESIA MELALUI SHOPEE! | Hi! siapa selalu terkena racun dengan promosi daripada shopee? ssaya ni cakap je nak puasa daripada membeli, tapi bila nampak FREE SHIPPING MIN RM0 terus semua benda rasa nak beli πŸ˜‚


FIRST TIME BELI BARANG DARI INDONESIA MELALUI SHOPEE!

Jadi macam biasa, scroll shopee pastu ternampak something yang rasa macam eh berguna ni, free shipping pulak tu padahal brg tu rm3++ tapi dari indonesia la, beli jelah hahaha then seminggu macam tu barang sampai! 

petang tu saya keluar jadi abang jnt bagi barang kat rumah depan pastu rumah depan pulak tak cakap barang saya ada sampai πŸ₯΄ whtsapp la abang jnt, pastu dia cakap ada bagi bla bla. esok pagi baru lah rumah depan datang bagi. so lambat sampai sebab jiran ok bukan sebab abang jnt πŸ˜‚

bila bukak, oh not bad. packaging? biasa je, saya beli  kain kan so takda wrap ke apa tapi takda rosak apalah. size? ok je. keadaan barang? semua ok, takda koyak or apa. nak tahu tak saya beli apa? tengok bawah ni πŸ‘‡πŸ½



mesti tertanya tanya kan apalah yang diani beli πŸ˜‚ bukan skirt ye hahaha cousin saya ingatkan saya buang tabiat beli skirt kecik. sebenarnya ni inner untuk bahu πŸ˜‚ kalau leher baju besar ke, elok la pakai ni. githewwww


beginilah sebenarnya bentuk dia πŸ˜‚ menyesai pulak tak ambik warna hitam hahaha tah apa la dalam fikiran gi beli blueblack. tapi for me, berbaloi la dengan harga, rm3 free shipping kan kalau nak cantik macam brand mahal takdapatla πŸ€ͺ

korang pernah tak beli barang dari Indo melalui shopee?




Tags

Post a Comment

12 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. Perghh k ret igt td memula bc rm300... Pengsan.. Rupanya rm3 je πŸ˜…πŸ˜… ok la not bad kan..

    ReplyDelete
  2. Susah nak elakkan diri dari membeli kalau dah terjebak dengan online shopping kanπŸ˜‚.

    ReplyDelete
  3. Ehhh, unik ek...tapi tak pernah fikir untuk membelinya ni..huhu~

    ReplyDelete
  4. Tak pernah lagi! Biasa dari china je hehehe

    ReplyDelete
  5. Pernah beli barang dari Indo, berbaloi dapat free shipping dari luar.

    ReplyDelete
  6. Best tak inner tu sapikah? Sebab selalu jugak tengok indo shop cuma tak terbeli2 hehe

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !