Assalamualaikum

BLOG GOALS UNTUK 2021! | Hi! selamat hari ahad. kejap kejap je sekarang, harini ahad ehh tetiba dah sabtu 😂 saya punya target nak update 2 3 entry sehari tak tercapai lagi. busy dengan kehidupan haha


BLOG GOALS UNTUK 2021!

Dah masuk April baru nak sembang pasal blog goals? hahaha better late then never githewww. saya ni kadang kadang nak stop je daripada menulis tapi rasa sayang sangat haha. tu yang kadang kadang sebulan sekali je update 😂

tapi bila tengok pv makin naik, semangat nak b tu datang balik! tu sebab kadang sehari 10 entry sekali update ðŸĪĢ esoknya terus krik krik hahaha

jadi seperti yang korang nampak kat banner atas, 2021 blog goals saya :

✨ 10 blogpost per month

kalau dulu, waktu kerja, waktu hidup kita semua masih normal, 10 blogpost tu macam takda apa sangat. tapi bila sekarang kena stay at home, pening juga nak update apa 😂 takkan hari hari nak update benda sama kan...

✨ naikkan earning adsense

ni susah ðŸĨš seronok tengok blogger lain yang cashout setiap bulan! kita ni blogger sendu belum ada rezeki lagi nak cashout. ada tips tak cemana nak naikkan earning adsense? huhu

✨ naikkan pv & uv

yang ni tak menentu, kadang naik naik banyak sangat 😂 kadang takdak, takdak terus! takpalah, kena rajin buat blogpost nanti insyaAllah ada la yang baca kan ðŸĪŠ

✨ rajin blogwalking

dulu masa kerja, setiap hari sebelum mula buat kerja mesti blogwalking dulu hahaha pastu time lunch pun blogwalking 😂 lepas dah behenti tu dah takda blogwalking sangat dah, tapi sekarang masih slow slow blogwalking. maaf ye pada yang saya tak singgah ðŸ‘‰ðŸ―ðŸ‘ˆðŸ―

✨ cukupkan 1000 followers blog

sebenarnya ni "azam" tahun lepas untuk dapatkan 1000 followers tapi takdapat. insyaAllah, tahun ni kita buat sampai jadi! sikit je lagi tu hehehe sempat lagi insyaAllah ðŸĪ

itu jelah blog goals saya,  if korang ada share blog goals korang boleh bagi link kat bawah okiee! nanti saya usha ✨


Bye! have a great weekend ðŸŒđ