Subscribe to my Newsletter

AKHIRNYA BLOG TUKAR WAJAH!

Assalamualaikum.

AKHIRNYA BLOG TUKAR WAJAH! | Hi. Harini menaip blogpost guna laptop haha selama ni guna phone je, wahh rasa puas eh dapat update pakai laptop! tapi masalah sekarang saya takboleh nak hadap laptop lama lama huhu. tapi bila dah berkesempatan nak bukak laptop ni terus tukar baju blog!


Bukan mudah untuk saya buat keputusan nak tukar wajah blog sebab saya buat sendiri kan, aduh letih mata nak siapkan hahaha. jadi selalunya bila dah datang mood nak mengadap laptop barulah saya akan tukar wajah blog ni.

Nak tukar wajah blog pun susah jugak nak pilih template mana hahaha semua cantik okayyy jadi rambang mana nak pilih. pastu nak buat header lagi, nak pilih theme color lagi. ha see banyak benda nak kena fikir kan?

Header 

header lama


header baru

Sebenarnya saya takda idea nak buat header macam mana tapi disebabkan nak samakan dengan tema blogbuat jelah dulu, nanti dah ada idea tukar lah kan? header mana okay lagi? yang lama atau yang baru?

Body

lama

baru

kalau dulu guna tema biru, kalini juga tema merah maroon gitu haha tapi rasa kosong pulak kan blog ni haha kalau blog dulu uish meriah macam rumah time malam raya! hahaha dan saya rasa blog yang sekarang macam kosong je haha agak agak kena tambah apa lagi eh nak bagi meriah sikit? boleh bagi idea tak? 

okay itu jelah nak cakap heheh jangan lupa suggest untuk saya >.<

Post a comment

3 Comments