KOLEKSI DOA DAN ZIKIR HARIAN DI APP DUA & ZIKR (HISNUL MUSLIM)

Assalamualaikum

KOLEKSI DOA DAN ZIKIR HARIAN DI APP DUA & ZIKR (HISNUL MUSLIM) | Hi! macam hari hari biasa, scroll ig, tengok ig story tapi harini ada tengok ig story aisha liyana, dan dia bagitau pasal satu app ni, sha macam tertarik la kan, then terus download.

app ni korang boleh download di play store ataupun app store, kedua duanya ada. search je "hisnul muslim" dan pilih macam bawah ni 👇🏽

di Play Store

di App Store

DUA & ZIKR (HISNUL MUSLIM)

walaupun belum sampai 12jam pun download app ni tapi sha rasa yang app ni sangat sangat lah berguna. kita semua pun tau kan sekarang phone memang 24jam kat tangan 😂 eh ke sha sorang je hahaha so memang bagus la kalau ada app macam ni kat dalam phone. 

bila ada masa terluang ke boleh la belek belek kan? mana tau dari mula mula saja saja nak tengok boleh dijadikan amalan 🤗 ok, meh nak share app ni macam mana


bila bukak je app tu, terus nampak yang ni. jadi korang boleh la pilih nak kategori yang mana. 


disebabkan artikel ni ditulis pada waktu malam, sha pilih la ZIKR-SLEEP dan korang pilih la doa/zikir mana korang nak baca atau dengar


belum tidur dah bukak doa bangun tidur 😂 so korang boleh copy/share atau dengar bacaan doa/zikir tu.

bestkan?! banyak lagi doa doa dan zikir yang ada. yang bestnya sebab ada audio jadinya kita boleh dengar dan juga baca sekali. 

oh ya, semua doa atau zikir yang ada dalam ni disertakan sekali hadis 🤗 semoga dengan perkongsian ni bolehlah korang download sekali hehehe

benda baik, elok kan dikongsi? selamat malam ❤🕶

5 Comments