HAPPY FASTING | 2019/1440H


Assalamualaikum

HAPPY FASTING | 2019/1440H | Hi! lamanya tak menaip, terus rasa kekok haha. harini hari keenam puasa baru nak ucap selamat berpuasa keeee :p 


sejak hidup sha dah bertukar 360 darjah sekarang memang takda masa langsung nak pegang laptop, every single time mesti ada benda yang nak dibuat termasuklah tidur haha! cuaca kat sini harini panas jugek la, sampai rasa macam dah demam T__T tapi masa hari first puasa memang cuaca elok je, sampai dah sedar yang haritu puasa haha.

first puasa tanpa mak. selalunya tiap tahun mak yang selalu sibuk tanya pasal baru raya, but tahun ni sha yang kena handle semua. tapi kitaorang memang mak tanya tapi beli semua sendiri sebab masing masing ada kerja kan, sha beli online je untuk tahun ni sebab tu je mudah. mula memang nak tempah tapi bila semua benda ni jadi takda masa langsung nak buat itu ini. jumaat last before puasa haritu baru sempat nak keluar gi pasaraya.

adik. entah la dia, taktau apa perasaan dia, apa dia rasa sebab dia memang bukan jenis suka berkongsi tapi sha kalau nampak dia duk dalam bilik sorang sorang mmg sha tegur HAHAHA tanya dia buat apa, selalu jugak la kacau dia :p well orang yang selalu diam ni simpan seribu rahsia kan

so sekarang! sha nak siapkan semua kerja kerja yang tertangguh tapi sekarang nak pi settle benda nak masak dulu :p ok baii!

selamat berpuasa semua :)

4 comments: