HANSAEGEE NATURE ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER


Assalamualaikum

HANSAEGEE NATURE ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER | Hi! sekarang ni macam macam jenama kan kat luar sana tapi sha yakin korang mesti pernah dengar pasal satu brand ni. brand ni bukan saja ada skincare tapi juga makeup! dan yang penting, brand ni dihasilkan daripada natural ingredient!


HANSAEGEE NATURE

"Hansaegee" berasal dari 2 kombinasi perkataan Korea "한국" & "세기" menjadi "한세 기" bermaksud Korea Century 韩国 世纪.

Hansaegee Nature adalah jenama penjagaan kulit yang berpusat di Malaysia dan semua produk dibuat di Korea. Ditubuhkan sejak tahun 2011, Hansaegee Nature memulakan dengan mengimport produk berkualiti tinggi & produk penjagaan kulit asli dari Korea. Dan semua bahan produk diluluskan secara sah dan selamat digunakan. Matlamat Hansaegee Nature adalah untuk berkongsi produk penjagaan kulit yang berkualiti dengan wanita Malaysia dengan cara mudah dan kaedah keselamatan.

ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEANSER

susah kan nak cari satu satu produk yang betul betul sesuai dengan kulit muka kita. sebelum beli apa apa produk kita kena tau dulu kulit muka kita ni sejenis apa, normal ke kering ke berminyak ke kombinasi ke? kalau macam sha, kulit muka sha jenis berminyak hahaha so kalau sha pakai cleanser yang jenis takda buih memang rasa muka tak cuci 😌 sebaik jumpa cleanser dari Hansaegee Nature ni, memang puas hati gila bila guna cleanser ni!


KENAPA KENA GUNA ALOE AC CLEAN BUBBLE CLEASER?

👉 Mengeluarkan lebihan sebum & minyak pada kulit
👉 Mengawal minyak diwajah
👉 Membersih secara mendalam ke liang kulit
👉 Memberi kelembapan pada kulit, tidak kering selepas digunakan



MAIN INGREDIENT

🌿 Aloe Barbadensis Leaf Juice ; 
🌿 Melaleuca Alternifolia (Tea Tree Leaf Oil) ; 
🌿 Salvia Officinalis (Sage) Leaf Extract ; 
🌿 Rosmarinus Officinalis (Rosemary) Extract ; 
🌿 Jasminum Officinale (Jasmine) Extract ; 
🌿 Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract


CARA MENGGUNAKAN

1. Pastikan tangan anda bersih terlebih dahulu. Basahkan tapak tangan dan juga muka

2. Pump cleanser ke tapak tangan secukupnya, sapukan ke muka & urut secara membuat gerakan pekeliling

3. Bersihkan muka dengan air suam


MY REVIEW :


sebelum guna takut takut tapi lepas dah sekali guna memang jatuh cinta! ingatkan bila cleanser yang jenis bubble ni akan keringkan kulit (walaupun kulit sha jenis berminyak) tapi tak langsung! lepas dah basuh muka, kulit rasa moist je! sha pun perasan yang kulit muka sha dah tak berapa berminyak macam dulu dah! love this product ❤️❤️❤️❤️❤️

DIMANA NAK DAPATKAN?

Beli disini ➡️ aloe ac clean bubble cleanser


UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Hansaegee Nature
017-695 6079 (what’s app only)

Online Shop: http://www.hansaegee.com/shop/
Instagram: https://www.instagram.com/hansaegeenature
 Blog : https://hansaegeenature.blog/
Twitter : https://twitter.com/hansaegee
Facebook page: https://www.facebook.com/HansaegeeNature
Youtube Page : https://www.youtube.com/c/HansaegeeNatureMalaysia





10 comments:

  1. Pakai jugak cleanser ni memang best kan

    ReplyDelete
  2. suka tengok foam macam tu. Jenis kulit muka kita sama lah, jenis berminyak so nanti boleh try :D

    ReplyDelete
  3. suka ar tgk yg jenis foam cm tu..
    akk klu cleanser blm pernah tukar lagi...

    ReplyDelete
  4. Sekali nengok macam best ajerr...nak carilah ...sekarang Sis ko maintain Hada Labo je...dr Korea gak hehehe

    ReplyDelete
  5. ramai sharing kata best rasa nak cuba gak jer

    ReplyDelete
  6. waaaa...akak pun tengah pakai yang ni...best kan!

    ReplyDelete
  7. ika pun tgh pakai. Hehe best bau dia. lepastu suka tekstur buih dia mcmtu. Tak mcm yg lain.

    Ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2019/03/book-review-samurai-by-dekna-lee.html?m=1

    ReplyDelete
  8. perempuan kene dapatkan ni

    ReplyDelete
  9. eh..sama la cleanser kita..best kan guna aloe ac clean bubble ni...

    ReplyDelete