REVIEW SWISSVITA THE R.E.D ESSENCE


Assalamualaikum

REVIEW SWISSVITA THE R.E.D ESSENCE | Hi korang! kalau korang pernah baca mengenai produk swissvita yang sha guna beberapa bulan yang lalu ha kalini swissvita ada produk baru! yuhuuuuuu nak tau produk ni untuk apa? ha kena baca sampai habis.


PRE MENSTURAL SYMPTOMS?

siapa kat sini ada masalah macam sha iaitu bila nak datang bulan je bukan sahaja mood melayang tapi muka naik jerawat, kulit jadi kusam dan muka jadi pucat tanpa sebab? haha stress kan?! bayangkan jelah datang bulan ni setiap bulan okay pastu tiap bulan korang jadi macam tu! tu baru masalah ni, masalah persekitaran apa semua lagi hahaha kulit taksempat nak sihat huhuhu bersyukurlah siapa yang takda pre menstrual symptoms ni! tapi sekarang sha dah tak risau sangat pasal simptom ni, nak tau sebab apa? sebab dah jumpa SWISSVITA THE R.E.D ESSENCE πŸ’«πŸ’«πŸ’«



KENAPA PERLU MENGGUNAKAN SWISSVITA THE R.E.D ESSENCE

πŸ’ž dapat menanjalkan kulit 
πŸ’ž dapat mengurangkan garis garis halus 
πŸ’ž meningkat kelembapan kulit 
πŸ’ž menstabilkan keadaan kulit 
πŸ’ž  mencerahkan kulit



BAHAN YANG DIGUNAKAN DALAM SWISSVITA THE R.E.D ESSENCE

kalau korang nak tahu jugak, essence ni merupakan campurann antara oil + essence dengan nisbah 3:7 bersama sama bahan yang eksekutif seperti :-

a) Copper Teprenone
b) Artic Gentiana
c) Multi-Molecular Hyaluronic Complex
d) Centella Asiatica
e) Vitamins


* 95% Penggunaan berterusan selama 3 bulan akan membuatkan kulit anda kelihatan glowing
* 94% penggunaan berterusan 7-Hari akan memperbaiki kulit kasar dan kusam
* 90% akan merasakan kulit yang lembab dan cerah secara serta merta





REVIEW :

masa mula mula try haritu terfikir jugak, betul ke ni berkesan haha yelah kan sebab jerawat semasa nak datang bulan ni macam susah sangat je nak hilang TAPI memang berkesan uolls, beberapa hari sebelum datang bulan sha guna essence ni dan alhamdulillah memang kulit muka sha tak kusam langsung! jerawat ada jugak tapi tak besar besar macam selalu dan cepat kecut yayyyy im happpy ❤
Rating : 5/5!!!


UNTUK MAKLUMAT LANJUT :

Harga : RM 135 (3ml x2)

Instagram : allyoung_my
Facebook : allyoungmalaysia

5 comments: