PRODUK KITSUI SEBAGAI MAKANAN TAMBAHAN


Assalamualaikum

PRODUK KITSUI SEBAGAI MAKANAN TAMBAHAN | Hi! sekarang ni dipasaran banyak sangat kan makanan makanan tambahan yang boleh membantu untuk menyihatkan kulit, untuk kekuatan badan dan ada juga untuk kecantikan. baru baru ni sha ada cuba dua produk dari Kitsui



MENGENAI KITSUI

Kitsui dikenali di peringkat Antarabangsa disebabkan keberkesanan formulasi yang inovatif dan juga merupakan Winner of the Asia Pacific Super Health Brand.  Kalau korang nak tau jenama Kitsui dah ada banyak produk dorang kat pasaran, produk - produk ni adalah untuk pelbagai kegunaan sebagai contoh untuk membantu mengurangkan berat badan, untuk membantu mengurangkan masalah keputihan, untuk mencerahkan kulit dan sebagainya. 

Produk Kitsui tidak diperbuat daripada ubat. Kitsui tidak dapat membantu menyembuhkan penyakit - penyakit kronik. Produk Kitsui hanyalah makanan tambahan seharian untuk anda, Kitsui hanya membantu mengimbangkan nutrisi yang kurang daripada makanan seharian anda. harini sha nak cerita pasal dua produk daripada Kitsui iaitu :- 

-Belloss Fiber
-SC Mixberries

KITSUI™ BELLOSS FIBER


memandangkan azam tahun ni nak turunkan berat badan, jadi sha cuba cari produk yang dapat membantu & menyokong sha untuk turunkan berat badan~ jadi terjumpalah produk ni. nak tau apa kelebihan dia?

kelebihan menggunakan KITSUI™ Belloss Fiber
✨ meningkatkan metabolisme badan
✨ mengurangkan masalah sembelit
✨ meningkatkan peredaran darah
✨ mengeluarkan toksin dalam badan melalui proses pencernaan
✨ tubuh badan akan berasa ringan dan lebih bertenaga
✨ membersihkan usus
✨ membaiki kitaran tidur
✨ melancarkan sistem pencernaan

cara penggunaan
✨ campurkan 1 paket belloss fiber ke dalam 150ml air suam
✨ goncang sehingga larut / kacau sehingga larut
✨ minum sebaik sahaja selepas disediakan
✨ minum air sebanyak mungkin untuk result yang memberangsangkan

REVIEW KITSUI™ BELLOSS FIBER


apa yang sha rasa selepas beberapa kali minum belloss fiber ni adalah sha akan membuang dipagi hari which is bagus untuk perut kita! badan pun rasa ringan je, takda dah malas malas nak buat kerja sebab skrg badan dah ringan kan 😝 rasa belloss fiber ni sedap uolls sebab rasa epal! tak payah tutup hidung macam minum supplement lain πŸ˜‹πŸ˜‹



KITSUI ™ SC. MIXBERRIES


sekarang ni hampir setiap hari kulit sha terhindar dengan cahaya matahari 😌 kadang kadang tu rasa perit jugak la tapi sebaik ada KITSUI™ SC. Mixberries ni 😍  SC Mixberries ni dihasilkan daripada pelbagai jenis berries! haaa nak tau apa yang best pasal SC. Mixberries ni?

kelebihan menggunakan KITSUI™ SC.Mixberries

πŸ‡ menghalang kulit daripada terkena kesan buruk sinaran UV
πŸ‡ melindungi sel sel tubuh daripada kesan pencemaran
πŸ‡ membantu meneutralkan kulit yang nipis atau terbakar kerana terdedah kepada cahaya matahari
πŸ‡ mengurangkan kedutan halus
πŸ‡ menghilangkan eyebags dan lingkaran hitam bawah mata
πŸ‡ membantu menghasilkan sel sel baru

cara penggunaan
πŸ‡ campurkan 1 paket sc. mixberries ke dalam 150ml air suam
πŸ‡ goncang sehingga larut / kacau sehingga larut
πŸ‡ minum sebaik sahaja selepas disediakan
πŸ‡ minum air sebanyak mungkin untuk result yang memberangsangkan

REVIEW KITSUI™ SC.MIXBERRIES


lepas guna beberapa paket sc. mixberries ni kan, ada orang tegur lingkaran hitam bawah mata dah kurang 😍 pastu baru perasan yang mata pun dah nampak makin sihat, tak letih macam dulu. rasa sc.mixberries ni pun sedap tau! rasa berries gitu πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹πŸ˜‹ 






HARGA & DIMANA BOLEH DAPATKAN

→ RM 38.50 (15 PAKET)

→ Boleh didapati di Watsons & Guardian berdekatan
→ Pembelian ori dari HQ di Shopee ~ kitsui MY
→ Jika anda membeli produk ini di lazada ataupun shopee sila pastikan produk ini dijual dibawah Watsons dan Guardian bagi mengelakkan anda membeli barangan tiruan


UNTUK MAKLUMAT LANJUT

Website : www.kitsui.com.my

7 comments:

  1. i honestly love their products.

    ReplyDelete
  2. bagus produk kitsui ni..nad pernah guna..

    ReplyDelete
  3. kalau rasa buah2 ni sedap sikit nk telan, klu tak... alahai bercinta

    ReplyDelete
  4. jenama hebat nie.. mesti sedap kan..

    ReplyDelete
  5. dulu pernah juga minum minuman fiber macam yang ijo tu..memang sangat mudah membuang dengan lebih kerap dalam sehari...berat badan pun berkurang dengan cepat

    ReplyDelete
  6. yang mixberries tu nampak cam best..

    ReplyDelete