FOAMING FACIAL CLEANSER BY ELLE SKINCARE


Assalamualaikum

FOAMING FACIAL CLEANSER BY ELLE SKINCARE | Hi! semua sedia maklum yang cleanser ni memang benda penting dalam kehidupan harian kita, acewah haha satgi orang salah tafsir kena kecam pulak :p no no maksud iolls, seharian korang "mengotorkan"muka tu, balik rumah harus la bersihkan kan? masih taktau nak guna pencuci muka apa? baca sini~



FOAMING FACIAL CLEANSER



siapa yang kat sini ada masalah kulit kusam? kulit mati? kulit yang kotor dan juga kulit berminyak? cleanser ni memang tercipta untuk korang yang ada masalah ni! sebab apa?





BAHAN YANG DIGUNAKAN :-

πŸ‘± Deep Sea Red Algae from Northern France
- kaya dengan collagen
- membantu kulit untuk merawat 
- menghasilkan perlindungan 

πŸ‘± High Concentration 30% Amino Acids
- membersihkan dengan mudah
- melembabkan
- melambatkan pengurangan air

πŸ‘± Natural Moisturizing Factor
- menglockkan kelembapan kulit
- tiada efek kulit tegang selepas penggunaan

CARA MENGGUNAKAN

πŸ‘± picitkan cleanser ke tapak tangan secukupnya
πŸ‘± buihkan dengan warm water
πŸ‘±  urutkan diwajah dan biarkan beberapa minit
πŸ‘±  bilas dengan air

πŸ‘±  boleh digunakan siang dan malam




REVIEW :

apa yang sha rasa best pasal cleanser ni adalah takbuat muka sha jadi terlalu tegang dan kering selepas guna. sha juga dapat rasakan muka sha bersih je lepas guna cleanser ni dan macam sha cakap cleanser ni langsung tak mengeringkan kulit even buih cleanser ni tebal (hehe best). sha guna cleanser ni time pagi, memang seharian kulit rasa best je. saiz cleanser ni pun cun, kalau keluar memang bawak cleanser ni hiks!


UNTUK MAKLUMAT LANJUT :-

Harga : RM 109 (100g)
Beli disini - ELLE SKINCARE FOAMING FACIAL CLEANSER


Facebook : elleshoptaiwan
Instagram : elleskincaretw


9 comments: