AISKRIM DURIAN? MENYESAL TRY!


Assalamualaikum

AISKRIM DURIAN? MENYESAL TRY! | hi! lamanya tak cerita pasal makan hahaha memang banyak pun makan tapi malas nau nak update kat blog haha biasanya saya hanya manusia biasa, kalau ada mood nak berblogging tu hari hari weh update, hari hari ada ja benda nak cerita tapi bila dah takdak mood nak bukak chrome pun malas -__- 


so nak dijadikan cerita, taktau la kenapa dua tiga hari ni duk craving ais krim hahaha padahal pagi tadi dah makan dah aiskrim dengan si supina tu, pastu tengahari gitu ha mula la nak cari lagi aiskrim. mungkin salah satu sebab jadi macam ni sebab cuaca panas kot, sha sampaikan kadang kadang tak boleh telan nasi sebab rasa tak sedap tekak :( dipendekkan cerita, tadi masuk kedai nak cari aiskrim favorite sha tapi takda :( then nampak aiskrim durian!!!!!

AIS KRIM PERISA DURIAN DENGAN WAFER 



packaging macam tak menarik sangat kan? tapi dah cukup menarik buat sha beli aiskrim ni hshshshs memang nampak durian eh durian durian? beli terus :p lepas beli tu takbalik lagi, haha pi beli teh ais, kuih apa semua dulu baru balik rumah dan bila balik tu ha tengok la gambar kat atas, tak cair sangat kan? siap boleh ambik gambar dulu keh keh



tadaaaa tak berapa menarik! tapi sedap baq hang! hahaha taktau la kenapa beli satu ja T___T benda yang sedap ni selalu beli sikit hahahahahaha pastu bila benda tak sedap mesti terbeli banyak kan? makan ais krim ni tadi kat luar rumah ja tak sempat dah nak masuk dalam rumah haha dengan kat luar angin sepoi sepoi + panas :3 sedap ke tak aiskrim ni yang menyesal tu?


KENAPA I BARU TAHU YANG AIS KRIM NI WUJUD????????? weh sedap gila!!!!!!!! walaupun wafer tu dah tak crunchy gitu hahahaha tapi sedapppppppp! ais krim dia tu ya Allah, rasa macam makan durian bebetul (eh) memang pasni kalau pergi lagi kedai tu memang repeat ais krim ni jelah hahaha rasanya kan ada lagi adik beradik aiskrim ni, packaging warna purple. taktahu la yang itu perisa apa sebab yang ini dah curi hati saya 😘😘 harga pun murah je ; RM 1.50! 

korang dah try ke aiskrim ni? ke sha yang terlepas bas πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚




14 comments:

  1. Aiskrim baru ke tu sha? seriously takpernah tahu pon ada aiskrim wafer durian haha. Dah rasa dah ke aiskrim minion?

    ReplyDelete
    Replies
    1. taktahu la haha tapi baru perasan dia wujud tadi :p minion tu eh belommm, takjumpa lagi

      Delete
  2. jarang wafer crunchy kalau kepit dgn aiskrim ni. eh ke aiskrim yg kena kepit? hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha aiskrim yang makan time pagi tu crunchy 🀭 tapi tak ingt jenama apa haha

      Delete
  3. Panas2 gini mmg sesuai makan aiskrim durian!

    ReplyDelete
  4. Saya tak pernah nampak lagi aiskrim ni.

    ReplyDelete
  5. Hai. Wah! Boleh try la lepas ni. Selama ni duk perhati je :)

    ReplyDelete
  6. Perghhhh sekali cuba kompom berkali-kali..kita dah try hahahahaha

    ReplyDelete
  7. wow !! eskrim durian memang sedap kan. selalu makan yang jenis potong tu x penah jumpa yang wafer ni. dahla memang antu eskrim n durian. ngam sangat ni =D

    ReplyDelete
  8. okey,kat KL tak pernah nmpk eskrim ni..kenapa share?haha..Rasa nak cari gak ni...tapi tak penah nmpk kat sini...

    ReplyDelete
  9. Ala.. tak jumpa pun aiskrim ini.. huhuhu..
    Misi mencari bermula.. hehehe

    ReplyDelete