TRYING SANGKAYA @ BOAT NOODLE


Assalamualaikum

TRYING SANGKAYA @ BOAT NOODLE | hi! lama rasanya tak cakap pasal makanan πŸ˜‚ memang asyik keluar je tapi asyik makan benda sama ja setiap kali keluar. itu malas nak update tu. so! rabu lepas sha kluar, jadi bila keluar haruslah cari makan kan, sha teringin dakgalbi 😭 dakgalbi takda nak sponsor iolls keπŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚ ok jk jk tapi bajet non hado jadi kitaorang makan kat boat noodles


sebenarnya kalau keluar dengan kawan kawan, jaranglah boat noodle ni jadi pilihan πŸ˜‚ lebih prefer sushiking kalau masuk aman ataupun makan kat luar then baru jejalan aman. cuma bila dengan cousin jelah boleh makan boat noodle ni. 


usha usha menu kat boat noodle terus decide nak order sangkaya πŸ˜‚ dah lama sebenarnya teringin nak makan sangkaya ni tapi tu la tu selalu datang tengahari, gila ko nk makan roti je πŸ˜‚ ni dah datang petang, apa salahnya kan




ini yang kitaorang order πŸ‘†πŸ» sangkaya dengan mango tu sha punya, noodle tu cousin punya. sha sebenarnya memang tak suka dengan noodle dia 🀣🀣 tapi yang lain ok je dengan tekak. so masih ada sebab la nakpi boat noodle

SEDAP KE SANGKAYA & MANGO SMOOTHIE?


sedap uolls! dua dua sedap 😭 sangkaya tu roti dia lembut gilaaaaaa, ada 12pcs - sha makan 10 rasanya hahahahahahaha! cuma cousin cakap kaya dia macam cair πŸ€” tapi sha rasa okay ja πŸ˜‚πŸ˜‚ mula tu rasa nak order je lagi, sebaik nak tengok movie pas tu. mango tu pulak, sampai balik duk rasa kat tekak πŸ˜‚πŸ˜‚ overall memang sedapla! nanti nakpi repeat lagi 🌞🌞❤

Location : Boat Noodle Aman Central


15 comments:

  1. Puas hati kalau sedap.. mesti teringat ingat..

    ReplyDelete
  2. Kaella tak pernah try lagi ni. Nanti boleh la try. Nampak macam sedap je huhu

    ReplyDelete
  3. menggodanya tengok akak tak pernah try pun... kesian kan

    pernah la ajak laki akak ke boatnoodle tp dia takmo pegi, katanya takut tak kenyang... ajak mkn tempat lain... akak teringin jgk nk rasa sangkaya ngn ayam grg dia yg org kata sedap tu

    ReplyDelete
  4. Sangkaya tu fav ai kalau pergi boat noodles. Tapi malas nak pergi sebab selalu ramai.

    ReplyDelete
  5. bila baca entry nie teringin pulak nak makan sangkaya nie, lama dah tak makan

    ReplyDelete
  6. The last time I tried their Sangkaya, rasa macam biasa je. Tak tahulah sebab masa tu menu tu menu baru or rasa dia memang macam tu.

    ReplyDelete
  7. fuhh sedapnya lama x singgah dekat aman tu

    ReplyDelete
  8. Saya tak pernah lagi singgah ke Boat Noodle. Selalu nampak tapi sebab bukan peminat mi, jadi selalunya cari kedai lain untuk makan.

    ReplyDelete
  9. mango..feveret k.fiezz gak tu...tak penah try makan kat boat noodle ni sbb mr hubby k.fiezz x layan...

    ReplyDelete
  10. nampak sedap tu tapi belum pernah cuba lagi.

    ReplyDelete
  11. pernah makan jugak dekat boat noodle

    ReplyDelete
  12. akak penah cuba sekali dan lepas tu macam hurm cukuplah sekali. sebab tu tak penah share pengalaman makan boat noodle
    kt blog hahaha. ada bad experience.. but i would love to try again. mana tahu tersuka pula..
    tapi green tea dia mmg sedap =P

    ReplyDelete
  13. tu la. ari tu nak lunch kat aeon bandaraya.
    nak la try boat noodle. perasan jugak sangkaya ni.
    tetiba kak Nurin kata, lapar nasi. nak ke the chicken rice shop hu hu hu hu...
    ikut kan jer la. bangun balik dan keluar dari boat noodle, sha.
    lenkali la merasa.

    ReplyDelete