GINCOSAN MEMBANTU MENINGKATKAN PRODUKTIVITI


Assalamualaikum

GINCOSAN MEMBANTU MENINGKATKAN PRODUKTIVITI | Hi! sejak sejak tak berkerja ni, masa tidur sha memang takpernah tetap πŸ˜ͺ kadang kadang rasa letih sangat, letih badan & letih mental. tapi sebaik sha diperkenalkan dengan 1 produk ni πŸ‘‰ GINCOSAN ® dari FLORDIS ™


FLORDIS? APATU?
Jenama Flordis ini menyediakan pelbagai produk penjagaan kesihatan yang boleh dipercayai dan mempunyai kredibiliti tersendiri untuk memberikan produk yang terbaik untuk kesihatan.

SIAPA YANG PERLU GUNA GINCOSAN ®?

Gincosan ® adalah kombinasi dari ekstrak Ginkgo bibola GK501® dan ekstrak ginseng Panax C.A. Meyer G115® dimana Gincosan secara teknikalnya diteliti untuk menyokong ingatan, memfokuskan fungsi kognitif apabila tekanan dan keletihan mental berlaku.



GINCOSAN ® NI UNTUK SIAPA?
Gincosan ini sesuai untuk orang dewasa untuk membantu keadaan mental semasa keadaan sibuk/tertekan sebagai contoh kepada student

BAHAN UTAMA DIDALAM GINCOSAN ®
πŸ’« ekstrak Ginkgo bibola (GK501)
πŸ’« ginseng Panax (G115)


CARA PENGGUNAAN
🌿 dewasa ; ambil 1 kapsul selepas sarapan & 1 kapsul selepas makan tengahari atau seperti dicadangkan oleh pengamal kesihatan
🌿 Gincosan boleh diambil setiap hari untuk support kekuatan mental ; gunakan atleast 14 weeks / seperti diarahkan oleh pengamal perubatan
🌿 guna seperti dicadangkan, jika simtom belarutan sila bertemu dengan pengamal kesihatan anda


_____________________

sejak sejak sha tak kerja ni, serious cakap rasa letih sangat. dah la letih badan, letih mental πŸ˜”πŸ˜” yela mana tak nya, people keep asking bila nak kerja, tak cari kerja ka, awat behenti, ada buat masalah ka 😫πŸ˜₯☹️ tiap tiap hari fikir benda sama, sampaikan kadang kadang nak makan pun teringat benda ni terus tak jadi makan.. sha tak cakap sha ambik Gincosan ni everything kembali normal tapi its help me a lot, a lotttt. alhamdulillah, sekarang sha boleh handle emosi sendiri, tak selalu tertekan macam haritu, mental pun stabil je, pastu dah dapat hari hari yang berproduktiviti macam dulu! ❤☺️

NAK TAU LEBIH LANJUT PASAL PRODUK NI?

facebook : GINSANA MALAYSIA

18 comments:

  1. first time dengar jenama dan produk ni. Bagus juga yer untuk support kekuatan mental especially time stress banyak kerja nak kena siapkan. Sesuai ke orang yang ada depression makan produk ni?

    ReplyDelete
  2. perati je pantai belakang tu.. haha pun boleh tingkatkan emosi bahagia tu. haha

    ReplyDelete
  3. New supplement? I would love to check this out too. It gives you more energy? This is a must have for someone who always feel lethargic.

    ReplyDelete
  4. Takpa Sha, InsyaaAllah ada la tu rezeki Sha di tempat lain yang lebih bagus dan sesuai dengan Sha. Rezeki Allah Taala itu luas, yang penting jangan berputus asa dan terus kentalkan semangat. Mulut orang lain tu biaq pi ke depa, depa tu pun banyak ja masalah sendiri sebab tu suka sangat menyebok hal orang lain, supaya otak depa tu tak la sedih sangat dok pikiaq pasai masalah keluarga sendiri yang takdak kesudahannya tu. Kebiasaannya macam tu laa kehidupan si kaki2 penyebok ni 😬

    ReplyDelete
  5. Ohhh gincosan ni mcm supplemen utk tubuh badan la ea.. Mcm makan ubatan tradisional gitu.. Sekarang dlm kapsul senang dh nk mkn kan?

    ReplyDelete
  6. Lemah cepat tired rasanya boleh try jugak ni nak rasa aktif sikit. Ye lah musim xbaik sangat. Mungkin gincosan boleh mmbantu kan.

    ReplyDelete
  7. Saya pun kena cuba nie sebab selalu letih dan lesu... kena makan sluplemen moga lebih bertenaga lepas nih!

    ReplyDelete
  8. boleh beli online ke produk ni. supplement macam ni bagus jugak makan untuk provide tenaga tambahan. al maklum sibuk kerja. nice review..

    ReplyDelete
  9. Gingko bibola memang elok untuk kesihatan minda juga. Bila minda sihat, badan pun sihat. Thanks sharing, sangat berguna.

    ReplyDelete
  10. Akak penah dengar pasal produk nie tapi tak tau plak banyak khasiat dan manfaat daripada produk nie.. patutlah awak nampak cergas jea selalu, hihihi.. anyway, TAHNIAH akak ucapkan kerana awak terpilih untuk direview pada minggu nie.. Jemputlah singgah..

    http://www.shikinrazali.com/2019/01/sahabat-blogger-pilihan_22.html

    ReplyDelete
  11. Saya rasa saya perlu gincosan ni lar. Supaya saya boleh lebih focus dengan apa yang saya sedang lakukan. :D

    ReplyDelete
  12. Owh.. Produk baru eh Sha.. macam menarik untuk dicuba..

    ReplyDelete
  13. Nampak bagus sgt produk ni. Memang kte zaman skrg perlukan supplement2 yang bagus dan baik macam gincosan ni!

    ReplyDelete
  14. wah ada ginseng tu..mesti rasa badan lain sikit kan..mesti rasa bertenagaa..rasa nak cuba juga la..ehehe..tapi ibu menyusu boleh ambil ke

    ReplyDelete
  15. tantiknya background gambar...

    ReplyDelete
  16. Kiranya merehatkan minda macam tu lah kan.

    ReplyDelete
  17. kena ada juga bekalan2 supplement dan vitamin. kalo product ni bagus boleh teruskan makan
    =D

    ReplyDelete
  18. baru ku tahu pasal produk ni, teruskan promot ya supaya lebih ramai kenal.produk yg anda jual. teruskan sharing perkara yg baik

    ReplyDelete