KFC PARMESAN TRUFFLE CRUNCH

Assalamualaikum

KFC PARMESAN TRUFFLE CRUNCH | Hi! nak dijadikan cerita, petang tadi sha TERlalu depan KFC pstu TERnampak banner menu baru kat KFC πŸ˜‚ 


sis dah la takpernah kuat kalau tengok menu baru kat KFC, pastu ajak la cousin sha singgah makan kekekeke πŸ™Š tapi sedap ke idok? haaa kena baca sampai habis!

KFC PARMESAN TRUFFLE CRUNCH

amboi nama menu ni matsaleh sangat πŸ˜‚πŸ˜‚ kalau baca nama menu ni apa ada dalam pikiran korang? mesti ayam yang dilimpahi cheese kan? deng!!!! nope! 

ni ayam yang belum ditabur cheese πŸ˜… ayam yang dah ditabur cheese tak sempat ambik gambar hahaha

ha tengok la cemana rupa menu ni, sha pun macam why bagi parmesan yang disagat tu 🀨 kot nak suruh tabur atas ayam or what & yes, kena tabur atas ayam πŸ˜‚ ayam tu bukannya panas kalau dia rasa cheese tu akan cair errrrrkkk

HARGA KFC PARMESAN TRUFFLE CRUNCH



sha ambik yang 2 ketul = RM15 & takboleh tukar air 😟 

REVIEW KFC PARMESAN TRUFFLE CRUNCH

okaylah untuk try, takrasa nak repeat dah pasni πŸ˜‚ mula mula dapat tu sha bau ayam tu mcm durian, WHAT??? durian?? kahkahkah tapi sha positif lagi, mungkin rasa dia okay huhuhu ya, okay ja rasa dia tapi sekarang mula rasa mual πŸ™Š so πŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌπŸ‘‡πŸΌ

Rasa : ❤❤❤❤/5
Bau : ❤/5
Kerangupan : ❤❤❤❤/5
Harga : ❤❤❤❤/5
Repeat : maybe yes maybe noo πŸ˜‚


23 comments:

  1. Sejak isu kfc naik harga.. Dok cuba pujuk hati jgn beli kfc dh.. .

    ReplyDelete
  2. Woahhh.. baru tengok iklan pagi tadi. Akak mcm skeptikal sikit sebab kecewa dgn gochujang. Maybe cuba maybe notπŸ˜‚

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha kalau sayang duit takyah try takpa kakπŸ™‰ baik beli yg snack plate

      Delete
  3. baru tgk iklan dia tadi..awat lain ghupe hat real & iklan..haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ambik gambar lupa tabur sagatan cheese tu🀣 maafkan saya hahahaha

      Delete
  4. Baru nampak iklan KFC kat YouTube tapi tak sempat cuba lagi. Walaupun agak kecewa sebab KFC naik harga, tetap nak cuba menu baru ni nanti.

    ReplyDelete
  5. teringin gak nak cuba.. tapi tgk harga, fikir panjang jgkk.. hahaha

    ReplyDelete
  6. Saya belum rasa lagi. nanti nak try.. macam sedap, lapar la pun :(

    ReplyDelete
  7. Memula baca takuk, macam nak try..bila habis baca terus kensel..hahhaha..ape ingat ayam ni kek snow cheese keee πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

    ReplyDelete
  8. Kadang² menu baru kfc ni, indah kabar dari rupa. Sedih~ baik beli snack plate plus nasi. lagi berbaloi. haha

    ReplyDelete
  9. nampak dh iklan baru ni kt tv tp tak tau nk try ke idak, tkt bila dpt tak sesuai ngn tekak lak... akak prefer hot n spicy jelah...
    kfc ni kadang kuarkan menu baru tp mcm tak kene je, mcd tu tak pyh kuarkan menu baru menu sama tp dia akan kuarkan masa tertentu... lg layan kot

    ReplyDelete
  10. aik ada lagi menu baru. boleh la cuba, walaupun bau dapat 1 love je haha

    ReplyDelete
  11. hurmm mahalnya..tapi cheese dia macam tu je tak menarik huhuhuhu

    ReplyDelete
  12. tapi rasanya macam taknak cuba je..tgk iklan kemain lagi..tp tgk gamba..alahai macam nak cancel je ni

    ReplyDelete
  13. baru tahu ada menu baru tau.. tak perasan pulak iklan kat tv.
    bau tak sedap tu maybe dari cheese..tapi kak liez nak try rasa gak..

    ReplyDelete
  14. Belum ada peluang lagi nak try menu ni

    ReplyDelete
  15. Akak ok dgn ayam tu tapi akak rasa dorang patut tabur cheese tu waktu ayam baru masak & masi panas. Last2 parmesan cheese tu akak bawa balik ja, utk anak2 tabur atas toast, etc. Yg akak x puas hati saiz ayam - mcm semakin kecil...

    ReplyDelete
  16. tkde nmpk lg iklan ni..tgk la nanti nk try ke tk sbb menu br ni kdg2 riso sedap ke tk...sudahnya nanti pilih menu biasa hehe

    ReplyDelete
  17. belum pernah rasa lg.. nmpak mcm menarik. hehe

    ReplyDelete
  18. Ada nampak iklan ini tapi harga tu membantutkan nafsu untuk membeli.. hahaha.. tunggu gaji nantilah jawabnya..

    ReplyDelete