ALHAMDULILLAH DAH JADI SHFYQHAZHR.COM - shfyqhazhr

Thursday, 17 May 2018

ALHAMDULILLAH DAH JADI SHFYQHAZHR.COM


Assalamualaikum

ALHAMDULILLAH DAH JADI SHFYQHAZHR.COM | Hi! Selamat berpuasa sekali lagi hehe alhamdulillah rezeki 1 ramadhan kot, blog https://shafyqahazahar.blogspot.my dah jadi http://www.shfyqhazhr.com/ !


a super big thanks to sis hawa 😍 dan taklupa jugak kat aira yang sedarkan sha pasal domain sendiri ni. kalau tak entah sampai bila la takguna domain sendiri. 

harap harap lepas ni lagi konsisten la berblogging, rajin blogwalking dan update blog walaupun internet yang tak membantu. so kalau korang ada niat nak guna domain sendiri tapi takreti macam sha ni, boleh contact sishawa.com 💖

ok bai 💃🏻

11 comments:

  1. Tshniah. Welxome to the club dot com..yeay

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah. hi welcome to the club. hehe

    ReplyDelete
  3. Uuu bestnyaaaa. Happy blogging! Moga terus bersemangat lepas ni. ;)

    ReplyDelete
  4. Congratulations on having your own domain. Saya pun ingat nak ada domain sendiri tapi rasa macam kena research lebih lagi.

    ReplyDelete
  5. Tahniah..keep up a good work..

    ReplyDelete