ALTHEA x TITI KAMAL STAY FRESH BODY SPARKLING MIST


Assalamualaikum

ALTHEA x TITI KAMAL STAY FRESH BODY SPARKLING MIST | Hi, sha ni sejenis manusia yang kuat berpeluh, kadang kadang shopping kat shopping mall pun berpeluh ๐Ÿ˜… padahal memang berhawa dingin pun dalam tu, kadang kadang lepas mandi pun berpeluh! susah tau jadi sejenis kuat berpeluh ni, kalau tak jaga betul betul konfirm badan berbau ๐Ÿ˜ท๐Ÿ˜ท tak manis la anak dara badan berbau kan ๐Ÿ˜‚


walaupun sha memang pakai deodorant setiap hari tapi kadang kadang takcukup sebab banyak berpeluh & sha pulak orang jenis badan besar- makin meriah la peluh tu hahahaha. jadinya sha akan pastikan lepas sha guna deodorant sha akan semburkan bodymist pulak lepastu, korang nak tau tak satu bodymist yang best gila bau dia! sampaikan bila sha pakai orang tanya pakai apani, wangi sangat ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜‚๐Ÿ˜‚ ha meh baca sini~

STAY FRESH BODY SPARKLING MIST | ALTHEA'S FIRST BODY MIST


takpernah dengar pasal produk ni? sebab ianya baby baru dari Althea.kr ๐Ÿ˜ฎ๐Ÿ˜ dan body mist ni adalah kolabrasi antara Althea x Titi Kamal yang merupakan pelakon & penyanyi terkenal di Indonesia! selain daripada ini adalah body mist pertama yang Althea keluarkan, kolabrasi ni juga kolabrasi pertama Althea dengan selebriti ✨✨ TAHNIAH ALTHEA! 

KENAPA LOVE SANGAT DENGAN STAY FRESH BODY SPARKLING MIST


✨ wangian yang sangat lembut iaitu Titi Kamal's favorite scents (fruity & floral) - Orange, Peach & Rose ๐ŸŒน
✨ kombinasi wangian yang lembut & menyegarkan yang dapat buatkan korang rasa nyaman sepanjang hari! 
✨ saiz bodymist yang sesuai untuk dibawa kemana mana ; fit in your handbag & your travel carry on ๐Ÿ˜๐Ÿ˜ฎ
✨ tidak melekit & cepat kering

CARA MENGGUNAKAN 
✨ Selepas membersihkan badan, semburkan body mist ke badan sebelum keluar 
✨ Gunakan bila perlu ketika diluar supaya sentiasa segar 

REVIEW


i love it! suka sangat dengan saiz bodymist ni sebab most of my bag memang muat, walaupun botol bodymist ni nampak elegant and wooow ๐Ÿคฏ tapi sangat ringan! sesuai nak bawak kemana mana ja. sha siap bawak body mist ni pi jalan jalan time pi penang haritu, bawak pusing satu penang. bila banyak berjalan, badan jadi berbau terus sembur bodymist ni. bau body mist ni juga tahan lama dan sangat menenangkan ๐ŸŒน

BAU : ❤❤❤❤❤/5
CARA MENGGUNAKAN : ❤❤❤❤❤/5
KETAHANAN BAU : ❤❤❤❤❤/5
HARGA : ❤❤❤❤/5
REPURCHASE ; YESSSSS 

Korang juga boleh dapatkan ALTHEA STAY FRESH BODY SPARKLING MIST ni dengan harga RM35 (100ML) di Website Althea.kr ❤


9 comments:

  1. kak liez mmg fall in love sgt tau.. wajib sembur lepas mandi
    klau pagi-pagi bangun pun masih ada baunya...

    ReplyDelete
  2. betul2..bau dia pun best..saiz praktikal..nak buh dalam beg, tak makan ruang yg byk..okey sangat la..

    ReplyDelete
  3. Wah...bestnya dpt produk dari Althea body mist boleh spray satu badan

    ReplyDelete
  4. Menariknya mist ni.. ๐Ÿ˜ ๐Ÿ˜ Harga pun berpatutan

    ReplyDelete
  5. bauan dia tu.. best sngt.. berpatutan dgn harganya

    ReplyDelete
  6. Samalah kita kuat berpeluh. Huhu. Bestnyaa body mist ni

    ReplyDelete
  7. lepas mandi wajib spray ni tau. barulah wangi dan fresh

    ReplyDelete
  8. terpesona betul dengan botol dia tu..

    ReplyDelete