NIKMATI DOMINO'S PIZZA TEPI TASIK!


Assalamualaikum

NIKMATI DOMINO'S PIZZA TEPI TASIK! | Hi korang! semalam (isnin) sha ambik cuti sebab nak keluar dengan gegurls sha, walaupun tak cukup geng tapi mana yang ada je lah keluar. nak bagi cukup semua macam lambat pulak sebab sha tengah teringin nak makan dominos pizza tanpa sebab :3 sha takdelah kerap gi makan dominos tapi selalu jugak la haha eh cemana tu :p ceritanya begini, lepas kitaorang bla bla bla kat aman central (nanti cerita) kitaorang gi dominos, order dan pickup haha senang je uolls, sekarang order online je ha! kitaorang sampai dominos baru order haha sebab keliru as 1 dengan as 2

tak sampai beberapa minit nama sha dah dipanggil, sha pun gi la ambik pe semua dan sambung sembang jap kat meja haha sampai sampai selfie kan :p lagipun kitaorang tgh bincang pasal satu trip bulan 12 ni, susah betul nak bincang bila tak semua ada depan mata, kalau ada depan mata senang la kan, ini yang mampu hanya video call huhuhu

ambik gambar dulu walaupun orang depan dah bising sebab taklayan apa dia bagitau :p

depan dominos

masa keluar ni dah hujan, hujan manja manja gitu je tapi planningnya nak gi makan kat Jubli Emas, kalau hujan tak boleh la nak makan situ yedok. jadinya rancang kalau jubli hujan kitaorang nak gi tasik darul aman, alhamdulillah sampai je jubli takhujan &&& takda orang pun kahkahkah. nkitaorang pun cari lah tempat yang jauh dari orang, hahahaha ok ada cerita lwak pasal ni tau



kitaorang order regular pizza - aloha chicken & beef pepperoni, lasagna, garlic bread & mineral water ehehehehe. sambil smabil makan tu sambil duk bincang lagi haha pastu tetiba eh dah habis >< cepat sungguh habis kalau benda sedap ni kan? pastu mula la nyesal tak ambik yang large ekekeke

acah jer ni hahaha kalau bebetul takdak sopan cenggini


cerita lawaknya adalah tempat kitaorang duduk tu TAKDAK IKAN langsung pastu duk jeles orang lain boleh bagi ikan makan! hahahaha! memang area tu ada kitaorang je, orang lain semua duduk seberang sana, tapi ok je sebab boleh gelak sakan sebab kitaorang siap videocall lagi dengan kawan yang kat pahang sana.

sekianlah cerita hari cuti sha semalam, bukan hari cuti tapi hari mintak cuti haha! oh btw kalau korang nak tau kan, Domino's Pizza dah 21 tahun kat Malaysia since 1997~ #ItsAllAboutYou


.


I have learned that friendship isn't about who you've known the longest, it's about who came and never left your side. - Yolanda Hadid





24 comments:

  1. bestnya piknik makan piza tepi tasik...domino's ni selalu order masa stay back kt ofis, servis cepat..

    ReplyDelete
  2. Pergh.. kebaboom betul pizza nya.. makan lak ngan kengkawan.. memang best lah kan Sha..

    ReplyDelete
  3. nikmat makan pizza dekat taman best tu...

    ReplyDelete
  4. Domino Pizza, my favorite.. Sedap makan sambil santai-santai kann Sha..

    ReplyDelete
  5. best la berpicnic makan pizza tepi tasik.. hehe

    ReplyDelete
  6. syiok tu makan dominos tepi tasikkkk ^^

    ReplyDelete
  7. bestnyaa picnic ramai2 tepi tasik ❤️

    ReplyDelete
  8. bertambah sedap dominos tu.. mkn tepi tasik dgn member..

    ReplyDelete
  9. tentu menyelerakan makan sambil menikmati udara luar kan

    ReplyDelete
  10. lama dah tak makan dominos huhu, ramai betul post pasal dominos ni macam kena pergi dominos jugak je ni hahaha!

    ReplyDelete
  11. seronoknya berpiknik dengan pizza dominos! :D

    Fatina Mudz

    ReplyDelete
  12. Amboiii tepi tasik tuuu..kita layan kat rumah je..hujan..apalah nasib

    ReplyDelete
  13. beef peperoni favourite anak anak gee!haha

    ReplyDelete
  14. Sedap juga makan pizza tepi tasik, boleh release tension juga.

    ReplyDelete
  15. Amboi bersantai ehhh... Lama tak berdomino... Hehe

    ReplyDelete
  16. wah bestnya makan sambil berpicnic di tepi tasik

    ReplyDelete
  17. wah..best nya makan kat tepi tasik

    ReplyDelete
  18. Best gila picnic tepi tasik makan pizza.

    ReplyDelete
  19. wahhh piknik dengan Dominos, manyak syiok laa Sha :)

    ReplyDelete