ANOTHER SUPRISE! DAPAT TUDUNG??!!


Assalamualaikum

ANOTHER SUPRISE! DAPAT TUDUNG??!! | Hi korang! tengah cuti ke tu hehehe sha dah kerja ni sebab semalam dah cuto keke tapi cerita semalam tu nanti sha cerita, harini nak cerita pasal suprise! sapa ja tak suka dapat suprise kan? ada ke yang tak suka? hahaha tak kisah la janji sha suka :p cerita dia bermula macam ni, sha duk scroll twitter pastu nampak tweet ni


pastu sha update lah kat status ws "bayangkan kalau dapat ni" hahaha! memain je sebab iolls tau pakwe iolls tak se sweet lelaki lain nak suprise suprise apa semua ni, dah la mahal agagagaga sha memang tak reti sangat pakai barang mahal hehehehe pastu hari berlalu hari masa berganti masa, semalam 5 Nov, pakcik poslaju datang rumah nak hantar parcel. sha ingatkan barang yang sha order kat shopee hikhik

sending love to the moon and back

sha paling suka kalau dapat parcel ni, i means this plastic haha sebab cantik! masa dapat parcel ni sha nak keluar, memang dah siap nak tunggu kawan datang ambik ja hahaha so sha bawak jelah parcel ni sekali pi jalan jalan kemarin :p nak tau jalan jalan mana kena tunggu lah sha cerita ehehehe


balik je rumah dalam pukul 6 tu terus bukak try! hehehe gila ko tak excited hahaha rupa rupanya tudung! sebenarnya memang ada bagitau dia nak beli tudung kat shopee tapi dia asyik cakap membazir je sebab banyak je tudung sha kat dalam almari yang tak pakai atau pakai sekali dah taknak pakai :p sha pun ok kan jelah, tak beli pun lah tudung kat shopee tu, sebab bila fikir balik ada betul jugak cakap dia tu hehehehehehe haritu dia ada tanya, sha pakai tudung warna apa haha sha bgtau jelah tudung yang sha suka pakai tak tau pulak dia nak orderkan


bawal cornskin - bawal ni takda lagi dalam almari sha sebab haritu nak beli tapi mcm pricey dan takut tak terbentuk hehehe sebaik terbentuk elok ja ni, kalau tak memang duk dalam almari jugak la :p thankyou sayang ❤️ terharu tau orang bagi tudung! lepas ni hantar rombongan pulak la eh eh :p

okbai!





17 comments:

  1. Wah tahniah, banyak dapat tudung yer

    ReplyDelete
  2. wahh tahniah lah dapat tudung cantik2 tu.rabia pun dpt parcel sending love tu.cantik kan.

    ReplyDelete
  3. perghhhh bersemut skrin lappy ni hahahahaha. huntung lee. nak satu kekekekkeee

    ReplyDelete
  4. wah..banyak dia dapat tudung..best best

    ReplyDelete
  5. OMG sweet gilerrr buat wish je terus dapat, hahaha. Nakk juga bawal corn tu macam senang pakai je...

    ReplyDelete
  6. Bestnya dapat surprise... lama da tak merasa orang bagi suprise ni hehe... anyway tudung ni nampak kemas elok je terbentuk awak pakai...

    ReplyDelete
  7. wahhh tahniaaahh... untunglahhh... akak tak pernah try lagi bawal macam nie... nak jugaklah nanti cari sehelai dua... gitewww...

    ReplyDelete
  8. Alhamdulillah.. Comel Sha pakai tudung tu..

    ReplyDelete
  9. suka sangat yang kaler koko muda tuuu :)

    ReplyDelete
  10. tu diaaa..meriah...sapa tak sayang gf oiii..haha

    ReplyDelete
  11. alamak. perempuan memang kalah lah dengan tudung kan. lemah semangat tgk ni

    ReplyDelete
  12. wahhh best sha dapat suprise tu... best banyak tudung tu

    ReplyDelete
  13. alhamdulillah.. rezeki.. kadang2 kita niat nk dptkan dan ia sebahagian drp doa. Bila ada org tunaikan mmg rezeki sangat2.

    ReplyDelete
  14. Wah, Untunglah.. Rezeki jgn ditolak kan. Hehe

    ReplyDelete
  15. Sweet gila orang hadiahkan tudung :D

    ReplyDelete