TOP KOMENTATOR BULAN SEPTEMBER


Assalamualaikum

TOP KOMENTATOR BULAN SEPTEMBER | Hi korzng! sedar tak sedar dah masuk bulan oktober dah pun kan, cepat je masa berlalu kurang dari 3 bulan dah nak masuk tahun baru. azam tahun 2018 macam mana? haha nanti kena check balik :p harini dah masuk hari ke 5 bula oktober, baru sha nak umumkan top komentator blog sha hehehe.

CARA PEMILIHAN & HADIAH

jadinya bulan ni sha tukar cara pemilihan top komentator, sha pilih random je. dan hadiah untuk bulan  ni adalah face mask dari garnier! sha sebenarnya pening fikir nak bagi apa dekat orang yang rajin komen kat blog sha ni, sha hargai sangat tau ada orang nak komen kat blog kita yang biasa biasa ni hehe

HADIAH TOP KOMENTATOR

TOP KOMENTATOR BULAN SEPTEMBER


Tahniah Kak Liez! dari blog http://www.mrsliez.com. terima kasih jugak kepada semua yang sentiasa sudi komen di blog sha. insyaAllah yang mana sha masih takbalas komen tu nanti sha pi komen ok! tergendala haritu sebab sakit hehehe. 

Kepada kakliez, nanti emailkan details untuk pengeposan hadiah ye - shfyqhazhr@gmail.com

top komentator bulan ni sha nak cari barang dari we bare bear la, ok tak? hehehe jangan lupa komen banyak banyak!

12 comments: