PLANNER 2019


Assalamualaikum

PLANNER 2019 | Hi korang! Selamat berhujung minggu semua. Harini sha nak share dengan korang pasai planner yang sha baru jumpak siang tadi hahaha tengok terus berkenan, stress la jadi manusia macam ni. berkenan sebab apa tau? sebab kulit planner tu corak dia cantik heh

Planner 2019

takkan tak jatuh cinta kalau tengok corak macam ni? hahahaha eh tapi kenapa beli banyak sangat ni sapikah :p hehehe kena baca sampai habis entry lah!

KANDUNGAN DALAM PLANNER 2019

MAKLUMAT DIRI | PLANNER 2019

KALENDAR 2019-2020 | PLANNER 2019

PLANNER MENGIKUT BULAN | PLANNER 2019


antara sebab sha suka sangat dengan planner ni adalah tak terlalu kecil & tak terlalu besar. sebelum ni sha punya planner kecik beno, susah nak menulis hahahah :p yang ini saiz A5 rasanya, ala macam buku sekolah tu. lagipun nipis je planner ni, muat je kalau nak letak dalam beg, jangan risau lah! jadinya sha beli sampai 4 ni sebab nak buat giveaway! yayyyyyyy! jadinya dalam sehari dua lagi sha akan up entry giveaway tu, harap harap mendapat sambutan la hihi.

okbai~






25 comments:

  1. cantikkkknya planner.rabia lama dah cari planner. tapi tak beli lagi planner.boleh tulis note ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe nanti boleh la join giveaway mana tau rezeki!

      Delete
  2. eh comel nya planner 😍 Beli kat mana??? Cepat cepat buat giveaway yee 😆

    ReplyDelete
  3. Memang rambang mata bila tengok planner 2019. Nampak cantik-cantik... 😍

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehehe itulah pasal, tengok kulit planner tu pun dah jatuh hati :p

      Delete
  4. cantiknya...beli dkt mana?nak jugakkkk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kedai tu area rumah sha je, taktau la kat mana lagi ada hehe

      Delete
  5. Replies
    1. hehehe beli siap siap sebab tengok stock kat kedai tu macam makin sikit je

      Delete
  6. wahhh awal dah adae planner 2019. nak kena buat awal2 jugak ni planner

    ReplyDelete
  7. Dah start orang jual planner 2019 kan..MN pun masih mencari cari lagi belum jumpa yang berkenan...nanti MN join giveaway ya..

    ReplyDelete
  8. Comelnya planner! Saya pun dah ada planner 2019 though tak comel sangat macam ni la.

    ReplyDelete
  9. kiut nyeeee lahaiiiiii
    wow!! contest!! harus la join

    ReplyDelete
  10. Wah.. cantiknya Planner.. Suka yang ada kotak macam nie.. Senang nak tulis aktiviti dan kerja yang dilakukan..

    ReplyDelete
  11. feveret aida gini.
    saiz yg sesuai.
    tak besar. tak kecik :)
    moga rezeki aida lah dpt planner ni. aminnnn...

    ReplyDelete
  12. Akak rambang mata sikit kalau bab bab planner ni. Semua nampak cantik!

    ReplyDelete