CHICKENCHOP BURGER @ KAFE JOM RASA, JERLUN KEDAH


Assalamualaikum

CHICKENCHOP BURGER @ KAFE JOM RASA, JERLUN KEDAH | Hi! kembali dengan entry makan makan bersama sha, selalu je sha makan tapi selalunya makanan yang sha makan tu tak rare gitu hahaha jadi malas nak update di blog, cuma selalu update kat ig story je (ig : shfyqhazhr). cerita kali ni pun bermula dengan scroll FB, suka betul scroll FB sekarang haha, bila dah scroll ternampak la pasai post ada satu cafe baru kat area rumah sha ni dan cafe ni dekat gila dengan rumah sha. sha pi sini dengan kawan sha dua orang - maseh teman hakak haha

KAFE JOM RASA


cafe ni bertemakan kuning hitam kot. nampak comel je tau haha rasa macam ada dalam tempat minion! cafe ni bersih, cantik pulak tu, cuma tempat duduk macam sikit, tapi oklah sebab baru bukak kan.

MENU DI KAFE JOM RASA

Minuman


Western Food

makanan lain lain

APA YANG KITAORANG ORDER?

chickenchop (faris punya) & chickenchop burger (sha punya) & azam order bihun sup hahaha

chicken chop

chickenchop burger

greentea!
**brader belakang tu takleh berenggang ke hahaha

REVIEW KAFE JOM RASA


Tempat : bersih, kemas tapi gelap sikit, lampu macam kurang je hehe

Chickenchop burger : sedap! banyak gila! tak habis oi makan sorang hahaha dengan fries lagi, memang dapat habiskan 3/4 je, ayam pun tebal memang berbaloi dengan harga

Greentea : forever bae! taktau la pasepa suka sangat greentea ni, secukup rasa dan manis hahaha so kena minum kadang kadang je eh

LOKASI :

KAFE Jom Rasa
NO 54 TAMAN BAWAL, SIMPANG TIGA KEMBOJA, AYER HITAM
JALAN ALOR SETAR - KANGAR.
Waktu Operasi : 1Petang Hingga 12Malam
No Telefon : 0168395396







19 comments:

  1. Hamboi.. Kemain tercacak pisau tu dekat berger.. Hahaha

    ReplyDelete
  2. Wah dekat dah ni, boleh la zumal try nanti

    ReplyDelete
  3. tak habis tapau balik dik,, membazir hii,, apapun memang berbaloi dengan harga tu

    ReplyDelete
  4. Kena mai kedah ni kalau nak merasa..

    ReplyDelete
  5. Nampak sedap. Craving lah pulak! Awat jauh benar T.T

    ReplyDelete
  6. dah lama x makan westen ni..sedap nyaaa

    ReplyDelete
  7. meriah chicken chop beger...mmg kena share la tu sbb beso

    ReplyDelete
  8. Aah somel je warna kedai ni. Chicken chop burger tu plg menarik mata kak ana.

    ReplyDelete
  9. Aiyoooo shaaa. manyak sedap! haha. terliur.

    ika datang singgah sini. https://ikashoid.blogspot.com/2018/10/harry-potter-mug-ceramic-tiles.html

    ReplyDelete
  10. Uih.. Menggoda gambar2 makanan dia.. Nmpk sedap.. Nasib baru lps makan.. Kurang terliur.. Haha

    ReplyDelete
  11. Pernah mkn kt sini. tak berapa suka vanilla soda dia. Bkn sbb x sedap cuma for me combination vanilla with soda tu x ngam haha tapi my family suka je. Makanan kat situ boleh tahan sedap :)

    ReplyDelete
  12. org KL hanya mampu tgkkkkkk waaaaa

    ReplyDelete
  13. Mengancam betul burger dia. Haish... mengapaaa kita dah jauhhh ni... haha. Nak balikkk Kedah.

    ReplyDelete
  14. wahhhh merianya..sedapppnya.lama tak makan chicken chop

    ReplyDelete
  15. sedapnyaaa. nnti boleh try. piqahhh! Jom jalan2 cari makan nnti. haha

    ReplyDelete
  16. Ya allah..sedapnya..murr murr lak tu

    ReplyDelete