IM ALTHEA ANGELS!


Assalamualaikum

IM ALTHEA ANGELS! | Hi gais! eh baru nak buat entry pasal ni? dah lama kot tapi takpa kan, better late than never kan? this is my very first time berkolaborasi dengan Althea. seronok tengok blogger lain selalu post pasal skincare dari korea, kita dah la peminat kdrama hahahaha jeles tau. alhamdulillah kalini ada jugak rezeki sha! yayy! im one of althea angels!!


rasa nak lompat lompat sampai langit bila dapat email ni hahaha ok tipu je sampai langit tapi memang excited gila la!!!!!!! masa dapat email ni rasanya tengah lepak kot hahah terus tak dgr orang lain borak sebab gigih baca email hahahahaha. orang lain semua macam ada apa dengan email, tapi sha selalu check email kott :p :p
dan lepas beberapa minggu, welcome gift dari althea! #gengpink #altheaangels


apa yang ada dalam welcome gifts ni? Real Fresh Skin Detoxer (Rose & Greentea), Totebag, Makeup bag, Mirror, DIY Birthday Book Althea & promo code


sha dah try Real Fresh Skin Detoxer tu! memang best weyyy dua dua best. dua produk ni dah jadi favorite produk sha dah sekarang. btw sekarang sempena launching these two product korang boleh dapat dua produk dalam satu harga :O tunggu apa gais, jom habiskan gaji bulan ni hahaha jk jk

Website : ALTHEA KOREA
Facebook : https://www.facebook.com/altheamalaysia/

13 comments:

  1. wahhhh.. best.. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  2. Senarai pemenang dah umum.. ^_^

    http://ejulz.blogspot.com/2018/08/senarai-pemenang-segmen-tambah-duit.html

    Terima kasih sudi jadi sponsor :)

    ReplyDelete
  3. wah seronoknya dapat barang free. saya pun teringin nak barang free tapi macam susah je nak dapat. by the way, saya first time datang sini dan terus follow sini sebab suka dengan cara awak menulis. kalau sudi meh lah singgah blog saya hehe. saya followers ke 863

    ReplyDelete
  4. Usually, I never comment on blogs but your article is so convincing that I never stop myself to say something about it. You’re doing a great job Man. Best article I have ever read

    Keep it up! http://halloweendayusa2018.com/

    ReplyDelete
  5. Wah, tahniah sebab terpilih sebagai salah seorang Althea Angels.

    ReplyDelete
  6. Tahniah Sha.. makin berseri serilah sha macam awek korea.. 😍😍

    ReplyDelete
  7. Hi althea angels..best kan dpt welcome gift meriah camni dari Korea...i'm happy..happy althea angels...

    ReplyDelete
  8. tahniah sha! mmg best sngt kan guna dedua tu. real fresh!

    ReplyDelete