RANDOM PHOTO OF THE WEEK #2


Assalamualaikum

RANDOM PHOTO OF THE WEEK #2 | Hi gais! last week punya takdak random photo of the week sebab format phone gambo hilang ok cedihhhhh so minggu ni ada balik haha

selfie bawah pokok

burger daging ramli special cheese

pulut doyan again and again

satay mkcik taksenyum tapi sedap gilaaaaa

dating dengan buahati 

jalan nak balik rumah

jalan nak balik rumah part 2

"kaklong jom selfie cantik cantik" hahahahhaa

ala tak ingat nama tapi mata macam matsaleh

pasar malam kerpan

sekian untuk minggu ni, takdak gambar menarik sangat pun sebab takp berjalan huhu

6 comments:

  1. Comelnya kucing tu! Caption utk sate kelakar 😆

    ReplyDelete
  2. gambar penuh pls, yg dating dengan buah hati tu..hehe

    ReplyDelete
  3. gambar penuh pls, yg dating dengan buah hati tu..hehe

    ReplyDelete
  4. sokong kak fieza! hahah. nak gmbar penuh plishhh! hahaha

    ReplyDelete