CANTIK JELITA DENGAN SERUM SUSUK BERADU


Assalamualaikum

CANTIK JELITA DENGAN SERUM SUSUK BERADU | Hi korang! kalau korang jenis pentingkan penjagaan muka mesti korang ada produk ni, tak kisah la brand apa tapi memang wajib ada sebab kita semua tau yang serum ni melembabkan kulit kita. kalau korang takpernah try ha meh sha nak share dengan korang satu serum yang debooom gitu

SERUM SUSUK BERADU



inilah produk yang sha cakapkan tu Serum Susuk Beradu by Imaan World . mula mula dengar nama mesti korang terfikir susuk yang dynas berlakon tu kan? hahahaha mengaku jelah. tapi say  no no to that susuk, susuk yang ini takpa, selamat dan diyakini. kalau macam sha, serum ni merupakan salah satu skincare wajib sha

Pagi : Cleanser - Toner - Serum - Moisturiser - Sunblock

Malam : Oil cleansing - Normal cleanser - Toner - Serum - Night Cream

sha sangat menitikberatkan penjagaan kulit sha sekarang. antara salah satu benda yang sha akan tengok kat produk tu adalah bahan bahan yang digunakan dalam produk tu. so kat bawah ni senarai bahan bahan yang ada dalam Serum Susuk Beradu ni

Bahagian belakang kotak : kandungan produk | maklumat syarikat | tarikh luput


Bahagian tepi kotak


Bahagian tepi kotak : No. not produk



KELEBIHAN SERUM SUSUK BERADU

Menegangkan dan memudakan kulit

Melambatkan penipisan kolagen dan meransang kolagen baru

Merawat kerosakan akibat sinar matahari
Meningkatkan keanjalan kulit
Mengurangkan kedutan, Melambatkan penuaan kulit
Memudarkan jeragat dan kesan jerawat




3 CARA PENGGUNAAN SERUM SUSUK BERADU

Digunakan sebagai serum siang dan malam - macam rutin skincare sha kat atas, sha mmg menggunakan serum setiap hari tanpa gagal hihi

Dijadikan makeup based/primer - yang ini sha selalu buat kalau nak gi jalan jalan seharian atau ke mana mana majlis sebab bila jadikan serum as makeup based, makeup korang akan nampak smooth je

 Dicampurkan dengan foundation, daycream or sunblock - yang ini sha buat jugak kalau nak gi kerja tapi nak nampak cantik (cantik ke) memang makeup stay kat muka dari pi kerja sampai balik lah cerita dia

APA YANG BEST PASAL SERUM NI ; apa yang sha suka sangat dengan serum ni adalah serum ni cepat meresap dalam kulit, so takdelah nak ambik masa yang lama sangat untuk tunggu dia meresap dan cepatlah kerja sha untuk bersiap. hari Raya Aidiladha lepas sha guna serum ni as primer, bayangkan mekap tak cakey  langsung, tahan sampai sha balik la (sebab time cuci makeup banyak gila makeup kat kapas muka hahaha) muka pun nampak glowing je tau. seronok ok kalau orang tegur muka kita nampak flawless plus tanya kita guna produk apa hehehehe

so kalau korang berminat dengan produk Serum Susuk Beradu ni, korang boleh order melalui website Imaanworld atau di instagram mereka :-

INSTAGRAM : @imaan.suci.world.hq
FACEBOOK : Imaan Suci World

24 comments:

  1. Wah wah...Sha pun bersusuk juga ye...best kan?

    ReplyDelete
  2. Banyak kelebihan serum ne. Boleh try lah lepas ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh boleh, contact dorang kat ig pun boleh :)

      Delete
  3. Nampak mahal dan menarik sangat serum tu sha. Buat kak ana nak cuba juga.

    ReplyDelete
  4. cantik gila packgaging dia. by the way, saya dah letak blog ni dalam bloglist di sidebar blog saya. suka sangat dengan blog ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu! menarik kan packaging dia sebab hitam gold hehehe thnakyou!

      Delete
  5. Best ni serum dia, Sis pun sukaa, dah seminggu lebih gunaaa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul betul, sha guna as primer makeup pun best

      Delete
  6. alamak bestnya.. kulit akak ni bagus pakai serum ni rasanya sebab kulit dah tua dah hihii

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe kena cuba kak :) sebab serum ni boleh menganjalkan kulit balik

      Delete
  7. wau... tertanya juga apa peranan letak emas tu ya

    ReplyDelete
  8. bila baca perkataan susuk ..rasa takut pun ada kerana perkataan dosinonimkan dengan perkara yang kurang baik

    ReplyDelete
  9. menarik. lagi menarik header tu, lawa wehhh!

    ReplyDelete
  10. Makin comey lah Sha nanti bersusuk ha..

    ReplyDelete
  11. sha pakai jugak ka. tgk byk blogger dok promote

    ReplyDelete
  12. Nama produk pun dah menusuk kalbu ni

    ReplyDelete
  13. skrg susuk sapu2 je dah cantik.. tak payah cucuk sana sini..
    duk tgk testomonial kata bagus serumnya

    ReplyDelete
  14. wow nama diaaaa. susuk gituwww hahha

    ReplyDelete