MEE UDANG WITH LOVE

Assalamualaikum

MEE UDANG WITH LOVE | Hi korang! entry kalini cerita pasal makan lagi. huhuhu asyik makan ja padahal baju banyak dah takmuat 😂 so petang tadi sha balik kerja awal sebab nak keluar dengan yang tersayang, jeng jeng jeng, dengan adik angkat sha. hahaha releven lagi ke adik akak angkat zaman sekarang? bunyi macam tak tapi kitaorang since 2010 lagi 💕🤣

so kitaorang decide nak makan kat Dapur Ashraf which is sha dah pernah pi sebelum ni (baca sini) dan kalini rasa nak makan mee udang pulak, haritu nasi goreng udang. 


sha order ais kepal milo & mee udang, while her order bihun sup & ais kepal buah. suka makan kat sini, servis memang laju lah, tempat pun bersih (takdak kucing) 😂😋


review mee udang ; sodap tapi rasa macam kuah dia tak kaw lah 🤔 udang empat ekor memang 🤤🤤😍 telur lagi kan? semua okay lah cuma kuah tu je hehe


fyi, mee udang - rm6, bihun sup special (ayam + daging) - rm5, ais kepal milo - rm4, ais kepal buah - rm4 🌹

korang yang ada dekat dekat kedah ke perlis boleh lah try, senang sangat nak cari kedai ni sbb tepi jalan je hihi

15 comments:

  1. Terliur pulak tengok mee udang tu

    ReplyDelete
  2. tengok macam sedap , berpatutan dgn harga

    ReplyDelete
  3. trliurnya ais kpal buah tu..:)

    ReplyDelete
  4. wah...nampak menyelerakan.. yum yum!

    ReplyDelete
  5. Ais kepal buah tu nampak sangat sedap.. Adoi.. nak sikit..

    ReplyDelete
  6. kenapa gambar makanan semua sedap-sedap...wuhuaaaaaaa

    ReplyDelete
  7. Aishhh terbaca pulak haa. Nampak sedap dalam gambar. Kalau ke kedah semula boleh cuba juga ni.

    ReplyDelete
  8. Sungguh amat menyelerakan! Huhuhu akak tergoda!

    ReplyDelete
  9. sedapnya nampak.. tpi skrg tgh diet haha :)

    Aerill Hassan

    ReplyDelete
  10. murah harga nya tu.
    and menarik!
    Tapi tu la, aida x dpy makan udang byk :-(
    Elergy resdung.
    Sedih!

    ReplyDelete
  11. Sha mmg feveret udang ye? Nasi goreng udang. Mee udang.

    ReplyDelete
  12. lamanya tak makan mee udangg. sedap pulak tngok. last makan masa dkt tanjung dawai. sedap jgk kat situ.,

    ReplyDelete