FINALLY DAPAT JUGAK MILO KEPAL!


Assalamualaikum

FINALLY DAPAT JUGAK MILO KEPAL! | hi korang! first of all, sha mintak maaf ye malam malam nak sembang pasal makanan pulak ha. sha pun terliur jugak ni nampak perakataan milo kepal tu haha :p ni cerita lunch hari khamis. mula mula tu nak makan megi sup siam pastu bila sampai tutup pulak. adohai. selalu kalau nakpi situ sha dan kawan sha call dulu, siap order terus, sampai makan terus haha. tapi semalam tak terfikir nak call pulak, bila sampai sana tutup terus sedih hahaha. 

kawan sha pun cadanglah kitaorang makan kat kedai makan yang harga makanan/minuman dia serendah RM2 uolls. sha pun ok jelah sebab kalau nakpi tempat lain kalut lambat pulak masuk kerja. kalau pi kedai yang memang masakan dia ready to eat tu senang la kan.

baca sini → KEDAI MAKAN RM2

bila sampai kedai yang diceritakan ni sha terus nampak something new. lama jugakla kitaorang tak makan situ sebab ganti puasa kan hahaha. sha nampak ais kepal milo korang! hahaha ye tahu dah lama viral kan tapi sha first time jumpa sebab tu excited. haritu nakpi try yang kat jitra tu tapi kedai tutup pulak hampeh betul hahaha. sha pun apa lagi orderlah mee kari dengan ais kepal milo.


yay dah sampai! mee kari tu RM 2.50, milo kepal tu RM 4.00 hahaha mahal yedok? tapi oklah sebab kena dengan tekak sha pulak. idk why dua tiga hari ni suka sangat makan benda manis hahahaha pastu balik tempat kerja je telan berliter liter air :p

MY HONEST REVIEW : firstly pasal kedai ni, kalau boleh pemilik kedai tu takyah la usha usha kita time tengah makan, sumpah takselesa weh. kalau bab makanan pulak semua ok je, harga pun cun hahaha ni kali ke berapa entah la sha pi kedai tu. nanti nakpi lagi la try milo kepal tu :p



7 comments:

  1. lapar pula nampak gambar mee kari n milo kepal tu :) btw mee kari tu kelihatan sedap ^^

    ReplyDelete
  2. hahahaha dia usha sebab comel kot :P

    ReplyDelete
  3. nampak sedap gak milo kepal tu. tak merasa lagi ni T-T

    ReplyDelete
  4. sedappp nampak milo kepal tu.

    * usha2 kalau bg free xpe jgk kan. hee

    ReplyDelete
  5. Yeah!! berbaloi bayar bila kena dengan tekak.. tetibe cam nak gi makan milo kepal juga.. kikiki..

    ReplyDelete
  6. hahaha pemilik kedai Usha akak tue takot akak tak suka kali makanan diorang..

    ReplyDelete
  7. Maknanya menu utama milo kepal la ye? Harga lagi mahai dari mee kari tu..

    ReplyDelete