KFC CHEEZILLA SEDAP KE?


Assalamualaikum

KFC CHEEZILLA SEDAP KE? | Hi, lunch tadi sha rasa macam nak makan KFC haha mengada betul perut ni kan :p sha pun layankan jelah. bila dah sampai masa lunch terus pi KFC, nampak banner cheezilla! hahaha sha dah macam ha aku nak ni, aku nak yang ni jugak! sebab mula mula ingat nak ambik set zinger biasa tu ja. 

total lost : RM 24 - set cheezilla, air ambik air milo dan ambik crispy tender 1 set.


makan kat tempat kerja ja ni, sebab tu nampak keyboard semua haha malas nak set tempat elok elok, rehat sejam ja kot hihi. bila bukak kotak burger ni, dia dibaluti dengan kertas putih hahaha jeng jeng jeng, bila bukak paper tu baru nampak burger. nampak dak cheese meleleh tu? sapa peminat cheese kena try ni! jangan lepaskan peluang hahaha walaupun last last rasa muak, tapi yang penting mula mula tu menikmati nikmat cheese tu :pp


ala carte ; RM 13.50
combo ; RM 16.90

for me lah, okaylah, sha suka! maybe sebab sha memang peminat cheese kan, dan alhamdulillah dapat macam apa yang diiklankan haha, ayam pun besar, cheese pun sama besar, sampai takmuat tangan nak pegang. cuma cheezy mayo tu jelah kurang tapi rasa ok ja sebab dah ada cheese lain kan? nanti nak makan lagilah! nak makan kat kfc taknak take away haha

ok bai! (p/s : masa tulis entry ni tgh mengantuk sbb kekenyangan makan cheezilla sbb tu ayat pening sikit hikhik)





15 comments:

  1. Ala kak ana pun lunch kfc td tp api set nasi sebab lapar sgt. Nampak cheezilla ni tp xterorder. Nk try lah next time.

    ReplyDelete
  2. aduh terliur tengok hihihihi

    ReplyDelete
  3. nak try jugak tapi x berpeluang lagi..Umi pun suka cheese jadi kita boleh geng...hehe

    ReplyDelete
  4. Huu nampak sedap laa sha hee :) Nak try la nanti. Ada je benda baru kepci ni haha

    ReplyDelete
  5. sedapnya... suami ngan saya memang teringin nak try nanti. weeee

    ReplyDelete
  6. ni yg baru ke? blom cuba lg. akan cuba nnti.

    ReplyDelete
  7. layan~ pikah belaanja 1.. haahah air pun jadi

    ReplyDelete
  8. Ciktie tak cuba lagi..tapi kena cuba ni hehe

    ReplyDelete
  9. sedapnya cheezilla ni..mmg nak kena cuba nii..

    ReplyDelete
  10. X cuba lg.. adeyyy. Sdapnyaaa. Cheese tu menggoda. Hehe

    ReplyDelete
  11. Sampai sekarang tak pernah makan lagi. Hihi.

    ReplyDelete
  12. mek pun baru try tadi.
    memang kenyang makan sebiji cheezilla !
    nanti mek tulis mek punya review pulak.

    ReplyDelete
  13. Tak cuba lagi.. Ini yang buat nak gi KFC ini..

    ReplyDelete
  14. ada lagi ke cheezilla ni..khamis lepas ke kfc KBmall tapi takde nampak pun pamplet yang berdiri atas meja tu..dan di kaunter pun dah xde gambornye..dah makan dah tapi nak repeat lagi sebab sedap..

    ReplyDelete