IDEAL HOME FURNITURE ONLINE STORE


Assalamualaikum

IDEAL HOME FURNITURE ONLINE STORE | Hi, selamat berhujung minggu. harini sha nak cerita mengenai sebuah laman web yang menyediakan tilam untuk bilik di rumah secara atas talian. 

Ideal Home Furniture yang menggunakan tagline - “Innovative, Enduring & Affordable” adalah sebuah perusahaan atas talian dengan matlamat menyediakan perabot/ tilam yang berkualiti tinggi dan moden untuk seisi keluarga. Mereka di Ideal Home Furniture berusaha untuk menyediakan tilam dengan kualiti yang bagus untuk rakyat Malaysia supaya mendapat keselesaan semasa tidur di malam hari.

Di laman web http://shop.idealfurniture.com.my/ anda dapat lihat pelbagai jenis tilam tilam yang dijual dengan harga dan saiz yang berbeza. di laman web tersebut jugak anda boleh mengadjust harga yang anda ingini.



CARA PEMBELIAN 


2. Pilih produk yang anda inginkan


3. Pilih saiz tilam dan negeri/tempat yang nak dihantar


4. Add to cart! dan bila korang dah settle membeli belah boleh klik checkout




5. masukkan maklumat anda, alamat untuk dihantar dan buat pembayaran! done



Cara Pembayaran? - anda boleh membayar melalui online banking ATAU anda juga ditawarkan pembayaran ansuran bulanan di atas pembayaran tunai dan kad kredit biasa.

Bagaimana Cara Penghantaran? di Ideal Home Furniture menyediakan penghantaran percuma hingga ke pintu rumah anda tetap di negeri - negeri tertentu sahaja. Caj penghantaran tambahan mungkin dikenakan mengikut budi bicara Ideal Home Furniture sekiranya penghantaran dipilih untuk berlaku di luar waktu operasi biasa kami. keterangan lanjut baca disiniSHIPPING POLICY

apa tunggu lagi? kepada yang mencari tilam baru untuk rumah baru atau rumah yang sediada tetapi ingin menukar tilam baru boleh layari laman web dibawah :-






16 comments:

  1. Baru tahu ni.. thanks for sharing

    ReplyDelete
  2. Waah.. mudah je kan.. dunia di hujung jari

    ReplyDelete
  3. ideal home furniture ni lama dikenali dan sekarang dah boleh shopping online jugak..wahh best tuu

    ReplyDelete
  4. Thanks for sharing!! ^_^ kot-kot nak beli tilam baru boleh visit situ hehe :3

    ReplyDelete
  5. Senangnya sekarang ni. Semua benda di hujung jari je hee. Tinggal sediakan duit hee

    ReplyDelete
  6. Zaman sekarang semakin mudah, beli tilam / perabot secara online..
    The best part free delivery, jimat masa.. Best!

    ReplyDelete
  7. Senang kan beli dlm talian je. Memudahkan keje dan jimat masa.

    ReplyDelete
  8. wah.. senang nak cari perabot camni...

    ReplyDelete
  9. Mudah skrng ni smuanya dihujung jari. Beli perabot pun boleh. Snngnya..

    ReplyDelete
  10. Perabot pun dah start boleh beli online juga. Mudah semuanya sekarang.

    ReplyDelete
  11. senang betul zaman sekarang nie.. ada duit klik je barang sampai..

    ReplyDelete
  12. uish.. menarik nie.. memudahkan..

    ReplyDelete
  13. Most people who sort out clubhouse parties know next to no about betting and about gambling club gear. voodoo dreams

    ReplyDelete
  14. Skrg ni mcm2 blh beli online tapi yang ni mesti x blh shipping ke Sabah... postage mahal woo.... :D

    ReplyDelete