SURAT CINTA DARI SKYNET


Assalamualaikum

SURAT CINTA DARI SKYNET | Hi, pagi tadi masa bukak pintu tiba tiba surat cinta jatuh entah dari mana, bila ambik rupanya dari skynet huhuhu. bila baca tengok dia cakap semalam dia mai hantar barang tapi takdak orang padahal ada je tapi pintu dah tutup. errrghhh stresss!


masa baca notis ni rasa geram dah, kenapalah takcall je sha kan senang boleh settle petang semalam jugak, pastu tadi pagi pukul 9.05 terus call suruh buat penghantaran kali kedua, kenapalah skynet tak mcm poslaju, nak datang hantar call dulu hahaha. lepas tu dorang cakap harini takmasuk sini dah, so kena tunggu isnin, hmmmmm sabar jelah. tapi tadi dah bagi number dah, kalau takcall jugak entah taktau lah. sekian.

ok bai :p

13 comments:

  1. terkadang mana mana delivery mesti ada buat hal kann. walau ada di rumah, sengaja je tnggalkan notis. geram!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau kat tempat sha pos laju ok. kalau gdex dengan skynet memang bermasalah sikit heh

      Delete
    2. sama la sini. poslaju okay je. skynet ngan gdex suka buat hal. sakit hati sngguh

      Delete
  2. kalau jdi mcm ni malas betul. biasa sy dekat tggnu pon jadi macam tu. dia col dlu dan dia biasa hantar area bandar je. area kampung memang tak masuk. susah jugak kadang2 nak catch up diorg punya location sebab nak pick up barang sendiri.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu yang susah tu padahal bayar duit kot

      Delete
    2. tak patut gitu pada pendapat aida.
      pengirim dah byr. dia amik bayaran.
      banda ke. kampung ke. kalau dia da terima bayaran, meaning area tu dia kena cover la.
      amik inisiatif utk hantar sampai dpt. kalau kita plak kena amik, dia kena refund la.
      unless dia da dtg tapi kita takde, tu yes, bagi notis kita collect sendiri.

      Delete
  3. i don't really like skynet tbh

    ReplyDelete
  4. busyra skynet sini okay. kalau pos laju tu.. slalu tinggalkan notis mcm ni.. stress kekadang kan,

    ReplyDelete
  5. dh dpt ke brgnya,sha..klu k.fiezz lagi la..ofis tak terima penghntrn melalui pos laju utk brg personal..kena pi collect kat pej.pos..huhu

    ReplyDelete
  6. Dekat mana-mana pun Skynet ini bermasalah.. Adoilah..

    ReplyDelete
  7. dia kena upgrade la pekerja dia.
    agar lebih amanah.
    poslaju so far ok.
    dia akan horn beria-ia. sampai jiran pun jengah kat tingkap.
    which is very good la.

    ReplyDelete
  8. Skynet memang ada prob dengan service. So kena banyakkan improve lagi haih. Ika rasa KTMD cm okay jgak. And also pos laju sebab depa akn mencari sampai depan pintu rumah

    ReplyDelete