TRYING FACE MASK FROM KAK SHIKIN


Assalamualaikum

TRYING FACE MASK FROM KAK SHIKIN | minggu ni sha cuti dua hari fuh best takyah cakaplah haha, hari isnin tu busy sikit sebab kena hantar nenek pi checkup apa semua. hari selasa sha banyak spend time dengan kawan kawan. selasa petang kitaorang lepak 4 orang, nazirah takdak dia takcuti muahaha cian dia. kitaorang menyicah uolls, dengan cuaca yang mendung nak hujan memang layan habis lah haha tapi sedih tak sempat selfie apa pun sebab rushing kena balik sebab nak hujan :p ok intro lari tajuk hahaha so ack to the topic, sha ada dapat face mask dari kak shikin {BACA SINI} dan hari selasa haritu baru sempat nak pakai, selalu malas betul sha nak pakai semua benda ni sebab asal balik rumah dapat baring je dah bersyukur sangat haha :')


ni facemask yang sha dapat dari kak shikin, dapat masa bulan oktober uolls haha sekarang baru rajin nak berface mask hihi. sha dapat dua tapi yang rasa nak try dulu. facemask ni berasaskan bunga ros kot (berdasarkan packaging) so far sha suka dengan facemask ni, tak terlalu melekit macam sesetengah face mask. facemask dia pun besar sama dengan muka sha hehe

hello im tryin to smile kot tapi takleh HAHAHA 


seeloknya face mask ni pakai 2-3 kali seminggu tapi disebabkan sha yang tersangat rajin ni nak pakai sekali seminggu pun susah. tapi facemask ni memang deboom lah. thnkyou kak shikin

Blog kak shikin : http://starlavenderluna.blogspot.my/




2 comments:

  1. betul..nak pakai mask ni, kena rajin..kak fiezz rajin scrub je..

    ReplyDelete