BILA LELAKI BELI BARANG


Assalamualaikum

BILA LELAKI BELI BARANG | selamat berhujung minggu semua! nak cerita pasal semalam, sebelum pergi kerja sha duk sembang sembang dengan adik sha sebab dia bangun awal semalam pastu kelas memandu dia cancel kahkah padan muka. ok ok. duk sembang sembang sha cakaplah kat dia beli cleanser pulak sebab yang cleanser sekarang sha dah beli dah. yes kitaorang guna cleanser yang sama [cleanser apa? BACA SINI] dia pun macam malas nak layan sha biar jelah tapi sha ada lah bagi duit suruh dia beli ubat gigi. pastu balik kerja ada uolls dia belikan 'cleanser' yang sha suruh tu, sha pun dengan excitednya upload kat story ig


story 1 : memang rasa entahlah satu rasa yang takdapat nak diluahkan haha sebab syazwan ni dia lain dari sha, dia more to berjimat tahap entahhhh kalau bab bab ni, kalau motor dia beribu takpa habis biasalah lelaki kan.

selepas beberapa jam, sha duk delete gambar kat gallery so belek skali lah gambar tu dan baru perasan dia beli scrub!!!!!! bukan cleanser haih -_-



story 2 : hahahaha memang bila dah perasan terus turun bawah tengok cleanser yang lama hahaha kat tempat scrub tu sepatutnya foam. adoilah adik ku ku -_-

pagi tadi sebelum mai kerja, kacau dia tidur lagi haha tanya dia nak scrub setiap hari ka yang pi beli scrub tu? haha geramnya hakakkk!!! pastu dia taklayan sambung tidur heh sabo jelah, ni memang nak kena sha jugaklah beli semula -_- 


6 comments:

  1. haha..bila lelaki beli barang, kena fahamm..haha..nnti dah kawen, tau la kalau suh husband beli barang..kena instruction penuh & ayat yg paling senang dorang nak faham...

    ReplyDelete
  2. Hahahahaha... try suruh dia beli games ke cd ke mesti laju je balik huhuhu

    ReplyDelete
  3. Hahahha. nanti dah lama-lama bleh tambah lg list beli barang tu k. Baru dia tau kenapa perempuan lama dekat super market. haha

    ReplyDelete
  4. Hehe itulah, tapi kalau bila fikir betul banyak pula nanti barang yang dibeli

    ReplyDelete
  5. orang lelaki macam ni, 2-3 hari lepas adik beradik datang rumah, adik ipar masak, dia minta suami dia belikan cili hijau, sekali dapat bendi, berdekah2 kami gelakkan dia hahaha ginilah bila orang lelaki beli barang hehee

    yanmieonline.com

    ReplyDelete