INSTAGRAM DI PC DAH ADA STORY


Assalamualaikum

INSTAGRAM DI PC DAH ADA STORY | Hi! selamat berhujung minggu! siapa yang ada instagram? eh tipulah kalau takdak kan haha. so siapa yang ada instagram tu followlah sha → @shfyqhazhr (promote diri sendiri pulak πŸ™ˆ) tapi selalunya orang bukak ig kat phone je kan? tapi sha suka bukak kat pc hahaha sebab senang nak bukak banyak banyak tab nak stalk orang *kaki stalk* so semalam bukak takdak lagi, tapi harini bukak tadaaa :-


nampak tak yang kat sebelah kanan tu? disitulah terletaknya story ig. bolehlah view semua story lepas ni sebab pc guna wifi haha kalau phone pakai data hakak πŸ˜‚ oh ya, sha lebih suka update story haha daripada upload gambar sekarang, taktaulah pasepa, semua benda la ni update kat story je. kalau korang macam mana pulak? bye! selamat berhujung minggu!

12 comments:

  1. Baru je belajar upload photo dlm instagram guna pc..

    ReplyDelete
  2. Akak biasa buka instagram kat phone. Lappy rosak. Kalo ada lappy mesti view mcm nih gak kan

    ReplyDelete
  3. IG story Siqah tak ada feature yang sama dengan orang lain. Huhu. Stickers pun tak banyak. Tak tahulah nape T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. eh samalah!!!! ingatkan sha sorang jejadi macam tu T.T

      Delete
  4. samalah..saya pun kaki stalk juga..haha..

    ReplyDelete
  5. Mama.pandai upload gambar aje. X brape pandai sebenarnya guna ig

    ReplyDelete
  6. still a beginner in Instagram! Will follow you for more interesting photos 😘

    ReplyDelete
  7. Jarang-jarang CCL buka ig kat pc . Ni pun baru tahu ada story kt ig.dh makin up .hehe

    ReplyDelete
  8. ohh I baru je perasan ade function ni.

    ReplyDelete
  9. Owh.. Ada eh.. Lama tak buka kat pc..

    ReplyDelete
  10. jarangla onie bukak ig atau upload gambar or video thru pc

    ReplyDelete