KENING BERALUN / WAVY EYEBROWS


Assalamualaikm and happy monday everyone!

susah betul nak muncul kat blog ni, disebabkan masa yang sangat terhad. siapa pernah baca/tengok tengok mengenai wavy eyebrows ataupun kening beralun? hahaha macam macam jenis kan fesyen sekali? kening pelepah la kening shinchan la. selain kening, bibir bealun pun ada orang buat tau, tak percaya try search kat youtube "wavy lips" yang kening beralun ni sha taktau lah ada ke tidak. so beberapa hari lepas sha clear data snapchat sebab berat gila app dia tapi filter dia cantik cantik haha girl is complicated! so semalam rasa nak login balik sebab demam dah okay yay! nak selfie selepas demam lah cerita dia haha mengada betul dah lega demam nak selfie bagai, so bila dah login, download la filter yang ada kan, terjumpa lah filter yang "kening beralun" ni hahahaha rasa macam weh woowwww hahaha eksitedlah kan cerita dia sebab nak buat sendiri memang idok ler, lukis kening yang biasa pun mcm shin chan sudah. so here the photo ;-


lepas selfie kan, sha uploadlah kat status whatsapp. ramai ye yang pm tanya buat kat mana hahahahahahahhaha nampak macam betul ke? takkan? macam filter kan? sha macam nak gelak guling guling je dengan dorang ni ahahahaha yang geng geng abang sado semua mcm "ha eloklah kening macam tu" "kening dia la kalau jual mahal ni" sebab kening sha yang sebetulnya hidup segan mati taknak je hahaha. bila dah cakap filter dorang macam em takpelah taknak share hahahaha ha pi lah buat kat snapchat, f.o.c! abaikan muka sebesar talam tu ye, happy working!



6 comments:

  1. Ntah apa la ghuper akak kalau buat kening macam ni...makin pelik la skrg

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah zaman sekarang semua nak kelaianan kan

      Delete
  2. Setiap hari ada sahaja perkara baru yang dikongsi..kadang tak terkejar..tahu-tahu tengok dah ada yang tiru...

    ReplyDelete
  3. You look nice with it. I still thinking to try it onot haha

    ReplyDelete
  4. How these days trends become more and more weirdo. Lepas wavy lips now wavy eyebrows. Hahaha

    ReplyDelete
  5. Hahahah,lucu pula trend ni. Kalau terjumpa kat kedai,memang terkejut

    ReplyDelete