Wednesday, 25 May 2022

ELLIPS HAIR MASK

1 comments

Assalamualaikum

ELLIPS HAIR MASK | Hi! Dah lama mencari hair mask ni, nak beli kat shopee memang duk dalam cart tu dah berbulan tak check out haha. Yelah sekarang shopee kan dah kedekut free shipping 😵‍💫 semalam ada masuk Watsons, nampak terus ambik!



ELLIPS HAIR MASK



Bila dah beli tu, balik je dari berjalan memang beria lah nak mencuba, teruslah guna time mandi tu. Fuhhh lain macam best bila pakai hair mask ni, kulit kepala rasa tak gatal langsung harini, kepala rasa ringan je.

Harini ada juga keluar dan pakai tudung dalam jangka masa yang lama, takde stress nak bukak bukak tudung, rambut pun takde bau kepam 🥹 menyesalnya tak beli dari haritu haha!


Dalam box ni ada 4 pek, sekali pakai 1 pek. Taktahu lah sekerap mana kena guna hair mask ni, tapi rasa macam seminggu sekali pun ok kot. Harga pulak RM8++ je! Kalau for me memang berbaloi dan murah hehehe

Next nak try hair mist pulak, korang ada suggestion brand apa best?

Eh jap, kat shopee pun ada RM7 jur; Ellips Hair Mask

1 comment: