KEDAI CUSTOM PALING BEST DI BANDAR KLANG!

4

Assalamualaikum

KEDAI CUSTOM PALING BEST DI BANDAR KLANG! | Hi! sekarang ni kan kalau nak beli apa apa mesti kita akan cari di Google takpun shopee kan? kadang rasa malas sangat nak keluar gi cari cari kedai macam dulu, maybe sebab terbiasa duduk kat rumah kan since PKP haritu.

KEDAI CUSTOM PALING BEST DI BANDAR KLANG! 


haritu birthday encik suami, pening kita fikir nak belikan dia hadiah apa, walaupun tahu sayalah hadiah teristimewa dia tahun ni hahahaha! tapi nak jugak belikan dia something untuk dia guna sehari hari, yelah bila pakai pastu pandang "benda" tu terus ingat saya kat rumah hehe

pastu macam biasa lah, saya apa apa memang akan cari kat Google! sebab saya rasa kan kalau kat Google ni semua benda ada. haaa korang yang tengah cari jodoh tu bolehlah try cari kat Google, mana tau ada kan XD


then saya ada lah terjumpa satu kedai ni, terletak di Bandar Klang. BELISPREE nama kedai tu, kat kedai ni ada jual G-Shock original dan juga boleh custom! boleh letak nama kat jam tu, takkan tak wow! terus usha website kedai tu, bermalam malam jugak la usha kedai tu sebab taktahu nak pilih yang mana. 

selain custom jam G-Shock, kedai ni juga ada buat servis untuk corporate gift, doorgift, gift untuk majlis kahwin, hantaran dan macam macam lagilah! kalau korang bukak je website BELISPREE ni memang rambang mata nak memilih haha!



selain tu, Belispree juga ada buat laser engraving service dekat backcase gshock. memang sesuai lah kalau nak buat untuk geng ke family ke atau syarikat! nampak eksklusif sangat kan? kalau nak buat untuk suami isteri pun apa salahnya :p


korang tengoklah sendiri hasil kerja dari Belispree ni macam mana, cantik gila kan?! memang puas hatilah kalau order dengan dorang, dah la laju je order siap. tak sampai sehari tau (kalau order sikitlah hehe)! happy betul suami saya bila dapat hadiah. sekali sekala beli jiwa hehe


btw korang boleh check social media Belispree ;

🌐www.belispree.com

✅Facebook.com/belispree

🎥youtube channel : https://youtube.com/c/BelispreeChannel

Insta: belispree

Tiktok: belispree 

Tags

Post a Comment

4 Comments
* Please Don't Spam Here. All the Comments are Reviewed by Admin.
  1. wowww menarik tp jauh plak nk g Klang tu ehhee...
    eh jap bole order online je ek??

    ReplyDelete
  2. menarik tuh, tapi tak pernah ada koleksi jam g shock ni... jadi boleh tengok je

    ReplyDelete
  3. menarik smua design jam.. skrng ni semua mudah je kalau nak beli.. on9 je

    ReplyDelete
Post a Comment
Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !