BLOG CHALLENGE UNTUK 30 HARI (30 JANUARI - 28 FEBRUARI)

Assalamualaikum

BLOG CHALLENGE UNTUK 30 HARI (30 JANUARI - 28 FEBRUARI) | Hi! taksangka harini dah 30 Januari, rasa macam lama sangat nak sampai 30 Januari pun! mana taknya asyik kat rumah je, sampai hari tak ingat tarikh apa lagi kan.


Disebabkan  di rumah, tak kemana mana jadi taktau nak update apa kat blog. takda idea langsung nak bercerita. hari hari buat benda sama je, takkan hari hari nak cerita benda sama ye tak? tadi tetiba teringat, nak buat blog challenge lah. dulu pernah dah buat tapi sempat 2 blogpost je kot xD harap harap kalini dapatlah buat sampai habis. semoga dengan rajin update blog lepas ni dapatlah naikkan pageview dan juga pendapatan blog.


walaupun dalam gambar diatas dalam english tapi blog post saya nanti dalam bahasa melayu ye. hahaha otak ni jem dah nak menaip in english sejak sejak tak kerja ni hehehe. okay see u in next post!

jaga diri semua, semoga benda baik baik je datang kat kita. aminn!


6 Comments

  1. Good luck!
    Sy nie buat blog challenge separuh jalan je huhu

    ReplyDelete
  2. Semoga berjaya menghabiskan challenge ni.

    ReplyDelete
  3. Yeahhhh.. Keep it up!!! Bolehlah sy pinjam topik dalam list ni ye...kalau dah takda idea sangat.. huhu

    ReplyDelete
  4. sha boleh! hehe.. nnti kak singgah sini lg.

    ReplyDelete
  5. all the best. Tak sabar nak follow all the entries. :)

    ReplyDelete