LIRIK LAGU OVERTHINK | AIN EDRUCE


LIRIK LAGU OVERTHINK | AIN EDRUCE

(Ain Edruce)
Kemana you pergi, kemana you hilang
Aku check fon aku tadi, you tak reply since siang
Mula tak sedap hati, aku rasa tak tenang
Why you do this to me, OVERTHINK mula datang serang
(ulang 2x)

Yoo!
Kenapa you tak call, tunggu you all day
Just nak you update, and i'll be on my way
Bukan nak marah, just kecik hati
You buat macam tak kesah
Langsung takde rasa nak whatsapp?
At least kata la yang you busy kejap
Bukan tak sabar, cuma terasa tersiksa dah lama
Pening kepala fikirkan pasal you!
Menyiksakan, bila kemana you pergi pun i tak tahu
Please understand my broken past has lead me to have a trust issue,
and yes im trying to ignore my thoughts yang tengah bermain
Cuba fikir selain
What's in my mind, elak overthinking yang merapu
I actually do
Trust you aint tryna be mean when i ask you where've you been
Checking my text, tengok you dah tinggalkan dekat seen
Aku cuma perlukan untuk you bagitahu
Supaya hati aku tenang dan tak terganggu

*Chorus (Ain Edruce)
Kemana you pergi, kemana you hilang
Aku check fon aku tadi, you tak reply since siang
Mula tak sedap hati, aku rasa tak tenang
Why you do this to me, OVERTHINK mula datang serang
(ulang 2x)

Aku tak kesah you nak lepak dengan siapa
Aku tak kesah you nak lepak dekat mana
Aku tak kesah perempuan ataupun lelaki
Malam sampai ke pagi
But baby please, just tell so that i could be in peace

*Akwa Arifin's rap:
I really cant handle the pain,
Don't know what's driving me insane,
Don't know bout you,
But this thing will make me OVERTHINK,
You rasa macam benda ni tak penting?
Tapi nak buat macam mana,
Banyak kali i bagitahu you sudah,
Tak endah,
Nampak macam tak kesah,
And i know things will remain just the same
Hancur, hancur yaa yaa

*Chorus (Ain Edruce)
Kemana you pergi, kemana you hilang
Aku check fon aku tadi, you tak reply since siang
Mula tak sedap hati, aku rasa tak tenang
Why you do this to me, OVERTHINK mula datang serang
Yeah,

6 Comments

  1. Xsangka ain edruce menyanyi..heje

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha taksangka jugak! tapi suara dia best serak serak gitu

      Delete
  2. wah tak pernah dengar lagu nih, tak tau lak si ain edruce boleh nyanyi... nanti nak cari kt you tube lah nk dgr lagu nih

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe sekali dengar terus berlegar legar dikepala

      Delete