LIFE UPDATE : BUSY DOING NOTHING?


Assalamualaikum

LIFE UPDATE : BUSY DOING NOTHING? | Hi! rindu i tak? rindu takkkk? cepat cakap rindu hahhahaa! lamanya tak meluangkan masa dengan blog sayang i ni đź’… rindunya nak bersembang walaupun sorang sorang haha. sebenarnya bukan kat blog ja tau sha mendiamkan diri, tapi ig fb tapi ig story ada jugakla post sebab keperluan kan hahaha.


sebenarnya sha sendiri tktau apa yang dibusykan sangat, kebetulan sebenarnya kawan sha cuti so kerja kami hari hari makan makan makan dan makan. tak percaya sha banyak makan? ha tengok la bawah ni, jangan terliur pulak :p













kononnya nak diet haahaha tak boleh betul la nak diet kalau ada kawan kat sini, kalau sorang sorang ok ja tak makan sehari pun hahaha bila ada kawan terus perut rasa lapar la apa la :p selama kawan cuti jugak, banyak kali jugak kami pi jalan jalan. percaya tak kitaorang duit memang tak banyak :3 tapi boleh jalan jalan sana sini hahaha orang asyik bising je kitaorang habiskan duit semua padahal makanan boleh share kan :p oh ya ada satu hari tu tiba tiba rindu laut so sha ajak kawan sha pi sungai padang :p nakpi langkawi mana mampu ko











punyalah teringin nak nengok laut, pi sungai padang pun dah okay sangat dah T___T rasa puas dia macam dapat pi langkawi. cuma balik dari kejadian ni terus burn muka sampai sekarang hshshshshshs pastu seingat sha ada cerita yang nakpi negeri sembilan kan bulan 1 sepatutnya tapi tak jadi :( sedih gila time dapat tau tu dan sha spent semua duit yang sha kumpul nkpi situ beli benda tah apa apa then cousin sha cakap pula hujung bulan 2 nakpergi ha ha ha ha ha so right now tgh kumpul duit pulak la. aih sabo jelah.... lepas tu sekarang kawan sha dah balik tempat belajar dia, dan sha jumpa hobi baru pulak iaitu


yes, makeup hahahaha kening pun macam ulat gonggok weyyy! taktahu kenapa dua tiga hari dia duk saja ja mesti rasa nak makeup pastu rasa puas hati ya amat!!!!! disebabkan dapat banyak makeup kan jeng jeng jeng yang tu nanti cerita, so sha jadi gila nak nak makeup padahal nak pakai eyeshadow pun tak reti wey hahaha ha inilah jalan cerita hidup sha hari hari, nampak macam busy tapi takda la buat apa pun. oh jap sampai sini sajalah, nak sambung tengok drama titi kayu jap hahaha okbai!





8 comments:

  1. banyak tu makanan.. sedap2 nampak. tapi akak x kenan sangat food yg sos n mayo banjir cemtu. turn off sikit.. kalo nk makan kena calit dulu sos. xyaaah diet la awak..!! makan je apa nak makan kekeke..

    ReplyDelete
  2. Nampak sedap je semua makanan tu.

    ReplyDelete
  3. hahahahha..ayat "kami tak banyak duit tapi boleh jalan sana-sini" tu sebijik macam geng kami...ye lerr, makan boleh share2, minyak boleh tuang2 kannnn

    ReplyDelete
  4. makanan tu sangat menarik.. huhu

    ReplyDelete
  5. Fuhhh sedapnya makanan tu btw cantik Ika tau

    ReplyDelete
  6. wargh!! cam nak jilat skrin komputer dibuatnya.. hahaha.. cantik gambar pemandangan tu Sha..

    ReplyDelete