TAKSABARNYA NAK TRY SUSU DARI SUFFY


Assalamualaikum

TAKSABARNYA NAK TRY SUSU DARI SUFFY | hi korang! siapa sini peminat susu? kat rumah wajib lah ada susu kan, buat stock gitu. korang pernah dengar pasal susu dari SUFFY DAIRY GROUP SDN BHD? ha teruskan baca sha nak cerita πŸ˜‚ dan yang penting korang boleh dapat sample percuma lagi!


MENGENAI SUFFY DAIRY GROUP

Suffy Dairy Group Sdn Bhd ni merupakan sebuah syarikat pengeluar produk tenusu jenama "SUFFY" yang berpusat di Ipoh, Perak. Suffy mempunyai pengalaman lebih dari 6tahun didalam memasarkan produk berasaskan susu ke seluruh Malaysia termasuk Sabah dan Sarawak. Suffy mempunyai pelbagai produk susu yang berasaskan susu lembu & susu kambing. Suffy telah melaksanakan kaedah pemasaran semasa melalui pelbagai medium seperti Facebook, Instagram dan Website bagi mereka yang tertarik untuk membeli produk Suffy ni 😍

PEK PERCUBAAN SUSU SUFFY BGENIUS


teringin nak beli tapi takut tak kena dengan selera tekak seisi keluarga? walaupun kalau korang tanya sha memang sha akan cakap korang wajib cuba susu dari Suffy ni tapi takpa, semua masalah ada penyelesaian dia πŸ˜‚ sekarang pihak Suffy ada menyediakan pek percubaan bagi sesiapa yang ingin mencuba dahulu. pek percubaan ini adalah dalam bentuk packaging baru seberat 500gm, pek percubaan ni cuma berharga rm6 je untuk 3 sachet 😍 TETAPI untuk 50 PELANGGAN TERAWAL, anda boleh dapatkan secara PERCUMA! 

nak tau macam mana nak tebus? ikut step step dibawah ;

1. Layari laman web 
http://www.suffy.com.my/sampelsususuffy

2. Pilih senarai set percubaan dan isi maklumat peribadi


3. Baca segala butiran yang tertera di (terms and condition) dan klik pada submit

4. Klik pada gambar set percubaan yang anda inginkan


5. Log masuk pada laman web shopee dan kepada yang belum mmpunyai akaun shopee, sila daftar dulu ya!

6. Klik pada beli sekarang dan pilih kuantiti yang anda inginkan


7. Klik pada suffymalaysia dan trial pack suffy bGenius dan klik pada semak keluar


8. Tambah baucer dengan menggunakan kod "SUFFYSBG"


9. Pastikan anda tekan pada baucer diskaun Suffy Malaysia Official Store dan klik pada ok untuk pengesahan


10. Penghantaran akan dilakukan dalam masa 3 hari waktu bekerja


**tarikh penebusan baucer Pek Percubaan Suffy bGenius bermula dari 24 Januari - 15 Februari 2019 SAHAJA


πŸ“ Kelebihan beli set percubaan Suffy

- Terima 3 sachet untuk 3 kali pengambilan
- Dapat produk segera dalam tempoh 24 jam*
- Pegawai Khidmat Pelanggan pihak Suffy akan menghubungi anda dan memberi panduan serta khidmat nasihat pengambilan Susu Suffy bGenius

πŸ“ Mengapa 1 set percubaan menerima 3 sachet?

- Untuk rasa, kesan kepada tubuh badan dan penghadaman


πŸ“ Kebaikan Produk Suffy bGenius

- B3 formula = Briliant, Balance dan Boost ;

BRILLIANT
Suffy B Genius mengandungi DHA yang merupakan antara komponen utama di dalam otak. Ia Berfungsi untuk membantu perkembangan otak kanak-kanak.

BALANCE
Suffy B Genius membantu memenuhi keperluan nutrisi seharian yang diperlukan oleh Si Manja. Nutrisi yang seimbang membantu Si Manja untuk membesar dengan lebih baik.

BOOST
Suffy B Genius dirumus istimewa dengan Prebiotik dari FOS dan Manna untuk membantu meningkatkan sistem penghadaman Si Manja.
- Tambahan khasiat sebenar dari buah kurma dan madu

____________________


REVIEW : tengoklah gambar kat atas, sample punya tu dah tinggal dua πŸ˜‚ tu pun diminta lagi suruh bancuh. bila tanya sedap ke dik, "dap nak agi oleh?" bila cakap esok la pulak, ha macam atas tu la, "takmo awan" 🀣 kita pun tadi ada jugak try rasa πŸ™ˆ memang sedap! patutlah budak kecik ni suka sangat. sebaik grab yang 500g tu jugak

UNTUK MAKLUMAT LANJUT 

SHOPPE STORE : Suffy Malaysia


9 comments:

  1. Kena cepat2 tebus nanti habis..

    ReplyDelete
  2. Mudahnya nak tebus trial pack ni Sha. Free pulak tu kan.

    ReplyDelete
  3. best, beli trial pek dapt tiga kan, so boleh try betul2 ok ke tak kan...
    biasa dapat satu trial pek saja ...

    ReplyDelete
  4. anak kak iez suka sgt..smp berebut la dgn kakaknya..
    mmg akan repeat beli sbb cukup khasiat yang ada..

    ReplyDelete
  5. Kita pun dah tebus.. bukan main suka si kakak ni

    ReplyDelete
  6. kite punya habis dah lepas trial tu sampai, haha

    ReplyDelete